Световната здравна организация препоръчва информацията към населението за коронавируса да

...
Световната здравна организация препоръчва информацията към населението за коронавируса да
Коментари Харесай

Избиване на вредните врабчета

Световната здравна организация предлага информацията към популацията за ковид да не надвишава 15 минути дневно. Предозирането води до стресиране и комплициране на жителите. Мнението е на международни специалисти. Университетът „ Джонс Хопкинс “ позволява времето за разискване на пандемията да е до 20 минути дневно. Така се заобикаля натиска върху човешката душeвност.
На 02.04.20 година в България тематиката за COVID-19 година в огромните малките екрани е заела времето от 07,00 часа до 10,30 часа. 210 минути. Вместо целесъобразните 15 от СЗО… До края на деня, в това число в късните вести, както е по стратегия, ковид ще е алена нишка в излъчвания и конференции на щаба и министри – още 240-300 минути. Плюс тези 210 от сутринта – това прави над 500 минути. Зомбирането наподобява обезпечено.

Социалният министър Деница Сачева и просветителният Красимир Вълчев дадоха конференция в продължение на повече от час и 20 минути… Това, което споделиха, умерено може да бъде изпратено по електронен път до медиите. Хем ще се избегне скупчването на доста хора на едно място. Ще се избегнат и част от несъответстващите въпроси, които непроменяемо се задават от една-две медии.

Постоянната изява на министри наподобява съгласувана и разпоредена. Сякаш концепцията е популацията да бъде смачкано от тоновете невесели данни и да се помири с ескалиращите ограничавания.

Това ли е задачата? Поведението на щабове, политици и управленци от ден на ден навежда на сходна мисъл. Повтарят и повтарят едно и също, с цел да се внуши, те и единствено те споделят истината. Не ги интересува, многоговоренето е един от сигурните признаци за лъжене. Те изповядват друга максима, че една неистина повторена доста пъти, се възприема най-после като истина. Знаем чия е тази мисъл...

Всички решения и дейности на властта са съвършени. Непрестанното и безогледно натрапване на това припомня маоистката агитация от времето на „ културната гражданска война “. Тогава в Поднебесната империя, насърчавани от партията тълпи, избивали врабчетата, тъй като кълвяли реколтата…Достатъчно е да си спомните историята на китайския врабец У Фу, което на китайски ще рече Юнашката фланелка, в $Ние, врабчетата " на Радичков, с цел да си обясните някои неща, протичащи се сега. Крясъците на тълпите Мао, Мао, Мао и преследването на неприятните...

Целта на ръководещи у нас (сегашни и предишни) е да задушат всяка мисъл и подозрение, че други могат да свършат същата работа по-добре от тях. За по-сигурно нездравословните врабчета са поверени на грижите на прокуратурата и структурите, подготвени да репресират, които работят в режим на неограничени пълномощия. Защото основната цел на Главното ръководство на страната е разпродажба на гадните врабчета.

На положителните пилета ще им дадат трохички. Ястребите ще им ги провиснал като кредит…

Д-р Димитър Попкутуев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР