Световната здравна организация предупреди, че пандемията продължава да набира скорост

...
Световната здравна организация предупреди, че пандемията продължава да набира скорост
Коментари Харесай

Закъсняла ваканция: Туристите започнаха да пътуват из Европа

Световната здравна организация предизвести, че пандемията продължава да набира скорост в Латинска Америка.

В Европа обаче иде краят на ограничаващите ограничения и животът се връща към естественото. С отварянето на границите, броени дни преди началото на астрономическото лято, стартира и летният ваканционен сезон.

Летището в Братислава през днешния ден възобнови активността си. Първият полет беше до София. Пасажерите бяха задължени да носят маски, да съблюдават отдалеченост и да дезинфекцират ръцете си.
Екатерина Захариева: Отворихме границите с обмислен риск От през днешния ден в 19 страни няма ограничавания за пътуващи българи, сподели външният министър
Страните в цяла Европа поетапно отварят границите и отстраняват рестриктивните мерки. За да привлекат още веднъж туристите, управляващите в Литва дават обещание всяка трета нощувка да бъде безвъзмездна.

Това ще се отрази най-много на туристите от прилежащите ни страни Латвия, Естония и Полша. Обикновено те идват за две нощувки, а в случай че останат и още един ден, приходите ни ще се усилят.

Снимка: БГНЕС / EPA

За да съживи интереса към страна и старинния Брюж, белгийската кралица Матилда посети историческия град и провокира жив интерес измежду дребното хора по улиците. Отварянето на границите на Румъния отприщи километрични потоци коли към Унгария и Западна Европа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР