Световната верига за сандвичи "Събуей" затваря врати у нас заради

...
Световната верига за сандвичи "Събуей" затваря врати у нас заради
Коментари Харесай

Световната верига Събуей си тръгва от България заради ТАД груп

Световната верига за сандвичи "Събуей " затваря порти у нас поради представителя й за България Иван Димитров, който е обвинен за хакерската офанзива против нас посредством компанията си "ТАД груп ", потвърдиха за lupa.bg чиновници на няколко ресторанта от мрежата за бургери.
До момента местата за бързото хранене са на половина затворени у нас, като са оставени единствено тези в моловете в София, само че и там "готвачите " на 15-сантиметровите питки със зеленчуци и месо се готвят да излязат на трудовата борса. В същото време по наша информация американската централа на прословутите сандвичи към този момент е почнала издирването на нов представител за България, който да менажира заведенията за хранене тук, носещи големи доходи.
След питане към щатската администрация на "Събуей ", от там дадоха отговор, че не могат да разясняват дейностите на Иван Димитров тук, само че потвърдиха, че има проблем с ръководството на веригата у нас и че това е повода за закриването на редица заведения и в столицата, и в другите градове, както и по курортите. В момента американският сандвичов колос е решил да закрепи ситуацията с субсидия за към момента съществуващите места, макар проблеми с доставките на храните и с разрешителните от българските управляващи, поради ареста на шефа на "ТАД груп ". Наемите също се заплащат оттатък Океана, а франчайзът е спрян, макар обявлението на уеб страницата на българския клон, че към момента се търсят търговци, които да стартират личен бизнес с марката.
Иван Тодоров е на път да загуби и всичките си активи, насъбрани досега от софтуерната компания, чийто уеб страница бе затворен с неговото отклоняване в следствения арест, а достъпът на евентуални клиенти до компанията - спрян. Не е ясно с какво се занимават сега чиновниците й, които твърдяха до последно, че създават антихакерски системи за разнообразни корпорации и институции, само че очевидно с изключение на "бели хакери ", съгласно събраните доказателства досега от прокуратурата, са работили и като рекетьори в разнообразни бизнес среди. Междувременно в Национална агенция за приходите към този момент е почнало внедряването на нови, по-мощни системи за сигурност и назначението на топсофтуерни инженери като част от ограниченията за недопускане на нови течове на данни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР