Световната шампионка Тайбе Юсеин, сребърните медалисти Биляна Дудова и Кирил

...
Световната шампионка Тайбе Юсеин, сребърните медалисти Биляна Дудова и Кирил
Коментари Харесай

Коли и премии за борци и треньори

Световната шампионка Тайбе Юсеин, сребърните медалисти Биляна Дудова и Кирил Милов, както и бронзовият Айк Мнацаканян подкараха нови коли с марката „ Хавал H2 “ на произодителя „ Грейт Уол “. Наградите на призьорите от мондиала по битка в Будапеща през октомври са от компанията „ Литекс “ и с персоналната поддръжка на предприемача Гриша Ганчев. А ключовете медалистите получиха от президента на федерацията Христо Маринов.

„ Много ми харесва премията и се усещам доста комфортно зад волана“, изрази първите си усещания шампионката Тайбе Юсеин, която си избра сив автомобил с черен кожен салон.
„ Джиповете са интелигентни – 4 по 4 и с бензинов мотор, извънредно комфортни и удобни за пътешестване “, съобщи Тодор Стойков, търговски шеф на Българската автомобилна промишленост, дистрибутор на „Хавал“ и „Грейт Уол“.

„ Сребърната “ Биляна Дудова пък избра черен джип и също бе щастлива от подаръка. „ Тази премия в допълнение ме стимулира – разгласи тя. – Ще не преставам да давам най-хубавото от себе си, тъй като виждам че рано или късно напъните и труда се възнаграждават. Благодаря на Гриша Ганчев, и на „ Литекс “ за жеста. “

Треньорските щабове на тимовете в класическия жанр и при мъжете, водени от Армен Назарян и Петър Касабов пък получиха награди.

Снимка ПЛАМЕН СТОИМЕНОВ
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР