Световната седмица на кърменето ще бъде отбелязана в Пловдив с

...
Световната седмица на кърменето ще бъде отбелязана в Пловдив с
Коментари Харесай

Световна седмица на кърменето в Пловдив

Световната седмица на кърменето ще бъде маркирана в Пловдив с богата лекционна стратегия и съвещания. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив уредниците на събитието от Алианс на българските акушерки. Програмата стартира на 31 юли, когато в 18.00 часа в СБАЛАГ „ Селена “ ще се състои лекция на акушерки и консултанти по кърмене на тематика „ Кърменето е най-хубавият старт за всяко дете “. На 1 август в заседателната зала на АГ клиниката в УМБАЛ „ Св. Георги “ ще се прожектира кино лентата „ Гърдата е най-хубавото “. Началото е от 13.00 часа.

На 3 август програмата, отдадена на Световната седмица на кърменето, продължава в Центъра по репродуктивно здраве „ Д-р Васил Даскалов “, където в 11.00 часа присъстващите ще получат скъпи акушерски съвещания от акушерките Ина Сарова и Благовеста Костова, свързани с кърменето.
На 4 август, за времето от 10.00 до 11.00 часа, в Цар Симеоновата градина ще се състои среща с бременни, родилки и кърмещи майки, като те ще получат безвъзмездни съвещания по кърмене от акушерки. Срещата ще се организира с поддръжката и присъединяване на пловдивската група на бебеносещите майки. На 8 август програмата, отдадена на Световната седмица на кърменето, ще приключи с лекция на тематика " Най-важното за кърменето или по какъв начин да имаме сполучливо и дейно кърмене ". Събитието ще стартира в 13.00 часа в заседателната зала на АГ клиниката в УМБАЛ „ Св. Георги “ в Пловдив.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР