Световната примабалерина Светлана Захарова кацна на ВИП терминала, на летище

...
Световната примабалерина Светлана Захарова кацна на ВИП терминала, на летище
Коментари Харесай

Светлана Захарова е вече в София!

Световната примабалерина Светлана Захарова кацна на ВИП терминала, на летище София. Следвата 2 дни подготовка и подготовки преди да показа за първи път пред родна аудитория, авторският си план “AMORE”.

Дългоочакваният ден е 10 май, 20:00 часа, зала 1 на НДК.

Билети за “AMORE” може да закупите от Билетен Център НДК и мрежата на Ивентим. Както и он-лайн тук: http://bit.ly/AmoreSofia

Захарова идва в София дружно с водещи солисти на Балшой Театър: Михаил Лобухин, Денис Родкин, Денис Савин, както и Патрик де Бана - премиер-солист на трупата на Морис Бежар и Начо Дуанто.

Очаква ни зрелище от 3 елементи, изпълнено от най-големите имена в балета в наши дни. Тази година (11 март) “AMORE” и по-конкретно Светлана Захарова беше наградена с премията BraVo, в категорията “Балет на годината”. Още едно доказателство за мащаба на примата и нейния план.

Организаторите припомнят, че заради българското предстедателство на Съвета на Европейски Съюз, достъпът до Националния Дворец на Културата е със специфичен режим. По тази причина вратите за гости ще бъдат отворени с час и половина по-рано (18:30 часа). Заради вашият комфорт - не отлагайте идването си в НДК за последния миг.

Ако към момента нямате билети за “AMORE” може да закупите от Билетен Център НДК и мрежата на Ивентим. Както и он-лайн тук: http://bit.ly/AmoreSofia

“AMORE” - 10 май, 20:00 часа, зала 1 на НДК.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР