Световната премиера на новия филм от поредицата за супергероя Спайдърмен

...
Световната премиера на новия филм от поредицата за супергероя Спайдърмен
Коментари Харесай

Новият „Спайдърмен“ превзема екраните и сърцата

Световната премиера на новия филм от поредицата за супергероя Спайдърмен беше в Лос Анджелис преди два дни. Зендая и Том Холанд, които са двойка в живота и в основните функции на екрана, откраднаха вниманието на аления килим.

Красавицата прикова погледите с нищожна рокля на Валентино с бродирани паяжини и дантелена маска на лицето, а Холанд впечатли със моден шоколадов костюм. В лентата вземат участие още Мариса Томей, Бенедикт Къмбърбач, Джейми Фокс, Бенедикт Уонг, Джейкъб Баталон, Уилям Дефо, Джон Фавро.

Междувременно

филмът очарова кинокритиците ,

а анализаторите на бокс-офис класациите чакат той да притегли рекорден зрителски интерес, съобщи Ройтерс.

„ Спайдърмен: Няма път към дома “ е продукция на студиата „ Сони пикчърс “ и „ Уолт Дисни “. Актьорът Том Холанд отново се превъплъщава в ролята на супергероя, а Зендая е неговата другарка. Режисьор е Джон Уотс. Филмът потегля по кината в петък.

Продукцията завоюва 98% положителни отзиви от общо събрани 65 ревюта на уеб страницата „ Ротън томейтос “. Според тях сюжетът ще хареса както на старите, по този начин и на новите фенове на супергероя.

„ Спайдърмен: Няма път към дома “ е голиат, който се усеща съдбоносен да превземе света

– мощна композиция от продължаващата киновселена на „ Марвел “ и носталгия по предишното, е мнението на Естер Зукерман от „ Трилист “.

Според Браян Труит от в. „ Ю Ес Ей тудей “ филмът е като „ любовно писмо до героя от комиксите “, за втория късмет и ловко припомняне на поговорката: „ С огромната мощ идва и огромната отговорност “.

Предварително търсене на билети за новите завършения на Спайдърмен е много огромно, което дава оптимизъм, че феновете се завръщат в киносалоните.
Празничният сезон към Коледа всекидневно е измежду най-силните през годината, само че приходите към този момент са много под равнищата преди пандемията от COVID-19.

В първия ден от предварителните продажби на билети „ Спайдърмен: Няма път към дома “ реализира максимален интерес от 2019 година ,

когато излезе „ Отмъстителите: Краят “ – филмът, който се подрежда на второ място в класацията за най-големи доходи на всички времена.

Старши анализаторът в „ Комскор “ Пол Дергарабедян чака новата продукция за супергероя да надвиши приходи от повече от 130 милиона щатски $ в Съединени американски щати и Канада в дебютния си уикенд.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР