Световната поп звезда Анастейша се очаква да пристигне у нас

...
Световната поп звезда Анастейша се очаква да пристигне у нас
Коментари Харесай

Анастейша с тайна визита у нас

Световната поп звезда Анастейша се чака да дойде у нас под прикритие. Тайната аудиенция на певицата не е обвързвана обаче с концертна изява, а с роля в нов филм, който ще се снима у нас, научи HotNews. "Американски нощи " е кино продукцията, чийто фотоси започнаха преди дни, а една от първите местоположения беше зоната на НДК.

Освен Анастейша в лентата ще забележим основния артист от "Съседка за секс " - Емил Хърш, който към този момент е у нас. Също по този начин в продукцията се снима и един от знаците на италианската хубост Мария Грация Кучинота. Соул дивата Анастейша не за първи път застава пред обектива като актриса. Зад гърба си тя има изяви както в игрални филми, по този начин и в сериали. Припомняме ви, че тя имаше и много сложни интервали в живота си. Звездата пребори цели два пъти рак на гърдата.

Новата кино лента с нейно присъединяване споделя за корумпирания свят на актуалното изкуство в Ню Йорк, където търговецът на изкуства и водач на нюйоркската мафия, се борят за пари, изкуство, власт и обич, излиза наяве от представянето в уеб страницата Imdb.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР