Световната платформа за резервиране на хостели Hostelworld проучи как са

...
Световната платформа за резервиране на хостели Hostelworld проучи как са
Коментари Харесай

Как се променят клиентите на хостелите

Световната платформа за запазване на хостели Hostelworld изследва по какъв начин са се развили желанията на нейните клиенти. В отчета " Еволюцията на хостел пътешественика " са разказани трендовете в пътуването на " туристите с раница " - младежи с стеснен бюджет и огромна подвижност.

Ключовите заключения на създателите са, че класическите " изпитани " дестинации са загърбени, а дамите пътуват все по-често независимо. Основни клиенти на хостелите към този момент са не студентите, а младите работещи, които възнамеряват по-прецизно пътуването си и държат на приятната конюнктура на мястото, където ще отседнат.

Ето към кои 10 дестинации ползата на младежите на възраст 16-21 години нараства доста по-бързо, в сравнение с 20-30 годишните:
Ямайка - +67%
Исландия - +50%
Фиджи - +50%
Румъния - +50%
Чили - +50%
Бразилия +44%
Норвегия - +44%
Гърция - +43%
Парагвай - +33%
Колумбия - +33%

Япония, Южна Корея и Куба пък са в топ 3 на по-възрастното потомство, което в този момент е в края на 20-те и началото на 30-те си години.

През последните 4 години 88% повече дами са си резервирали независимо легло през платформата на Hostelworld, което удостоверява, че все по-често дамите пътуват без компания.

Настаняване в хостел към този момент се избира освен поради ниската цена, само че и съгласно дейностите, които се оферират там гратис - да вземем за пример курс по локална кулинария, йога и други сходни, както и поради атмосферата, която царува там.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР