Световната организация УНИЦЕФ показа шокиращо 2-минутно видео в официалната си

...
Световната организация УНИЦЕФ показа шокиращо 2-минутно видео в официалната си
Коментари Харесай

Гнусно ВИДЕО разкри как педофили примамват малки момиченца за "целувки, пипане и секс", обаче...

Световната организация УНИЦЕФ сподели шокиращо 2-минутно видео в формалната си фейсбук страница. От фрагментите се вижда по какъв начин педофили склоняват дребни момиченца, които са към 13 и 15-годишни, да " се пипат ", а в случай че желаят може " да пробват и други неща ".

Да, само че нещата не са толкоз елементарни, колкото наподобява.

Оказва се, че " почтените девойки " са журналистки под прикритие, които в интервал от към шест месеца са издебнали към 70 " хищници " онлайн.

" Секс, целуване и пипане " - това предлага един от мъжагите, примамил едно от момиченцата, а действието се развива в Малайзия.

На други фрагменти се вижда по какъв начин 25-годишен изяснява на 15-годишната си плячка, че постоянно прави секс с девойки, които са на възраст сред 13 и 18 години.

Страшното е, че макар уличаващото видео, снимано със скрита камера, нито един от изловените педофили не е наказан, тъй като в Малайзия няма закон, който да ги преследва.

Все отново държавното управление в Куала Лумпур е почнало дейности, които да закрилят дребните деца от полово принуждение. Действията се реализират взаимно с Неправителствени организации и УНИЦЕФ.

Повече от гнусните фрагменти може да видите в идващото видео:



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР