Световната музикална звезда Ищар ще практикува йога на 23 ноември

...
Световната музикална звезда Ищар ще практикува йога на 23 ноември
Коментари Харесай

На йога с Ищар преди концерта в Пловдив

Световната музикална звезда Ищар ще практикува йога на 23 ноември в зала С.И.Л.А., ден преди концерта си в града под тепетата. Изпълнителката е запленена по медитацията и откликнала на драго сърце на поканата на домакините да се включи в заниманието.

Час и половина ще продължи събитието, а искащите да подишат до Ищар и да създадат някоя асана под управлението на професионален инструктор, ще би трябвало да платят вход от 25 лв.. През 120-те минути певицата ще демонстрира извършения и ще изпее няколко песни. Една от мелодиите - „ Не не помня нищо “, ще потопи участниците надълбоко в символиката за единение, безконечност и съвършенство.

Певицата ще поговори с всички участници в йога кръга и ще раздава подписи след привършване на практиката. Водещ йога инструктор ще е Мария Папаянопол. Участниците в шоуто би трябвало да бъдат с комфортно облекло и да си носят йога постеля. Програмата е подобаваща за всички равнища на практикуващи, даже и за начинаещи.

Все още има билети за концерта в зала С.И.Л.А. на 25 ноември. Ищар се завръща в Пловдив след 7 години. Тя ще отпразнува 20-годишнината си на сцената. Изпълнителката ще се появи на сцената с бенд от 12 музиканти и ще покаже още един път на българската аудитория, че изцяло заслужава определението „ Кралица на етно музиката “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР