Световната компания в сферата на луксозните недвижими имоти - BARNES

...
Световната компания в сферата на луксозните недвижими имоти - BARNES
Коментари Харесай

BARNES International влиза в България

Световната компания в областта на първокласните недвижими парцели - BARNES International влиза в България и откри своя първи клон в София. Офисът е ситуиран в региона на Докторската градина, на ул. Шипка 21. След повече от година усилена подготовка, BARNES Bulgaria е реалност, с помощта на колаборацията сред водещата българска организация за елитни парцели LUXIMMO FINEST ESTATES и емблематичния френски бранд - BARNES. Местното посланичество се управлява от Никола и Невена Стоянови, известни имена в бранша на недвижимите парцели, подпомагани от техния френски сътрудник граф Гийом де Виллие, главен активист за развиването на мрежата на BARNES в Централна и Източна Европа.
„ Живеем в забавни времена, времена на водачи и такива, в които индивидът е изправен пред съществени провокации. Времена, в които се нуждаем повече от всеки път от хубав дом. Щастливи сме, че в верния миг BARNES навлиза в България и ни дава опцията да предоставим най-високия клас услуги в първокласния сегмент, да подарим на българските клиенти френския Art de Vivre и да преминем дружно към идващото равнище на връзки, партньорски връзки и фина грациозност ”, съобщи Невена Стоянова, ръководещ шеф в BARNES Bulgaria.

„ От основаването на първата ни компания за първокласни парцели LUXIMMO преди 13 години, аз и моята брачна половинка Невена мечтаехме да предложим на клиентите си в България опцията да купуват и наемат влиятелни парцели също и в чужбина. Ние бързо открихме гръцкия пазар за нашите клиенти и все още сме най-сериозната българска организация с портфолио от над 3000 парцела в южната ни съседка. “, сподели Никола Стоянов, президент на BARNES Bulgaria. „ Не след дълго клиентите ни започнаха да запитват и за парцели в други влиятелни местоположения като Франция, Италия, Испания, Австрия, Швейцария. След съществено изследване ние бяхме сигурни, че BARNES е нашият сътрудник за света! Влязохме в диалози с тях в точния миг, когато компанията беше в развой на интензивно нахлуване в страните от Централна и Източна Европа. България беше част от техния проект. И по този начин, ето ни през днешния ден тук. След повече от година подготовка BARNES Bulgaria към този момент е реалност! “, добави още Никола Стоянов.
„ Плановете ни в България са амбициозни и сме подготвени да се разрастваме бързо. Обикновено получаваме лидерска позиция от три до пет години след отварянето на офис на нов пазар. Нашият лист с първокласни парцели към този момент е един от най-големите в България, който предлага повече от 250 локални парцела за продажба и повече от 6000 интернационалните “, акцентира граф Гийом де Виллие, президент на BARNES International за Централна и Източна Европа. Според него компанията е измежду водищите за първокласни услуги в Западна Европа. В повече от 20 страни групата се разраства доста бързо и става международен водач с изцяло интегрираната си мрежа, която предлага неповторимо качество на услугите. „ В момента BARNES продава парцели за над 10 милиарда евро по света. Всяка година осъществяваме покупко-продажби за над 4.9 милиарда евро общо по целия свят “, добави още той.
 

Основан от Хайди Барнс и ръководен от своя президент Тибо де Сейнт Винсент преди повече от 20 години, през днешния ден BARNES e водеща интернационална организация за най-голям клас жилищни и ваканционни парцели. Портфолиото е формирано от хиляди извънредни обекти, ситуирани в най-престижните европейски и международни дестинации. С повече от 90 офиса в международен мащаб, BARNES е пазарен водач при елитните парцели във Франция, Италия, Швейцария, Испания, Португалия, Гърция, Съединени американски щати, Русия. Агенцията предлага персонализирано обслужване в региона на продажбите, наемите и сезонното отдаване на първокласни парцели — влиятелни жилища и пентхауси в столиците и огромните градове, елегантни градски къщи и частни резиденции, красиви вили в международни морски и планински курорти, имоти в реномирани местоположения, извънредни имения, аристократични крепости и доста други парцели в премиум сегмента на пазара. Като буен последовател на Art de Vivre – френската загадка на насладата от живота, BARNES развива редица спомагателни действия, излизащи оттатък първокласните парцели — консултантски услуги в областта на изкуството, виното, първокласните яхти и колекционерските коли. За обезпечаването на тези услуги BARNES разчита на най-хубавите международни специалисти в тези области.

Подразделения на BARNES:
BARNES YACHTS се занимава с маркетинг и продажби на първокласни яхти, сезонен наем, чартиране и експертни съвещания в тази област. С повече от 1400 яхти в своята база, компанията предлага необятна гама от самостоятелни решения и първокласни услуги, които оказват помощ на клиентите във всички топ яхтени дестинации по целия свят.
BARNES VINEYARDS е експертна услуга за покупка или продажба на първокласни лозя, винарски мазета и имения във водещи страни, производители на вино, измежду които Франция, Италия и Португалия, а към този момент и в България. Наши клиенти са най-големите международни вложители във вино и притежатели на винарски парцели.
BARNES COLLECTOR CARS предлага консултинг в региона на колекционерските и типичен ретро коли. Нашата мрежа от експерти в разнообразни страни по света събира на едно място забележително портфолио от чудесно непокътнати и реставрирани екземпляри от именити марки и модели с колекционерска стойност.
BARNES ART ADVISORY разполага с екип от експерти със специализация в региона на творбите на изкуството. Те могат да дават скъпи препоръки и съвещания, свързани с покупка и продажба, оценка, реституция, обезпечаване, данъчно облагане и голям брой други аспекти на вложенията в скъпи предмети на изкуството.
BARNES International издава списанието BARNES LUXURY HOMES с впечатляващ тираж от 180 000 броя, което излиза два пъти в годината и се популяризира в хиляди елитни места по целия свят. На кориците му постоянно участват някои от най-известните лица в промишлеността на премиум стоките и услугите, а на страниците му ще откриете селекция от най-хубавите недвижими парцели от портфолиото на компанията, както и новости от света на лукса и френския Art de Vivre.
Всеки от локалните офиси на BARNES в другите страни издава свое списание за елитни парцели и първокласен метод на живот. BARNES Bulgaria не прави изключение и също приготвя издаването на лично списаниe BARNES LUXURY HOMES (BULGARIA EDITION), което ще излиза на български език два пъти годишно. Българското издание ще среща своята защита аудитория от читатели с най-хубавите мостри в първокласния пазар на парцели в нашата страна, както и ще показва изключителни парцели в обичаните страни на българите: Франция, Италия, Гърция, Швейцария, Дубай и доста други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР