Световната икона, многократно награждаваната певица, авторка на песни, продуцент, актриса,

...
Световната икона, многократно награждаваната певица, авторка на песни, продуцент, актриса,
Коментари Харесай

Марая Кери изненада феновете си за Коледа

Световната икона, неведнъж награждаваната певица, авторка на песни, продуцент, актриса, майка, щерка, сестра, повествовател на истории и артистка най-сетне споделя без филтри историята на живота си в „ Марая Кери: Смисълът “.

"Отне ми цялостен един живот да събера куража и да добия яснотата, нужни за написването на тези записки. Искам да опиша историята на моментите – на възходите и паденията, на триумфите и контузиите, на неуспехите и фантазиите, които ме направиха индивида, който съм през днешния ден. Макар че в хода на кариерата ми са разказвани доста истории за мен и за изложби на публичното внимание персонален живот, до момента беше невероятно да споделям сложността и дълбочината на претърпяното от мен в една публикация в списание или в едно десетминутно телевизионно изявление. А и в тях думите ми постоянно са пречупени през призмата на някого другиго, с цел да удовлетворят нечие предпочитание да бъда сложена в рамка. Тази книга съдържа спомените ми, неуспехите ми, страданията ми, оцеляването ми и моите песни. Без филтри. Върнах се назад в детството си и дадох глас на изплашеното малко момиченце вътре в мен. Дадох думата на онази изоставена и амбициозна госпожица. Предадената, само че триумфираща жена, която съм през днешния ден, споделя нейната история. Беше ми необикновено мъчно, изцеляващо и смиряващо да напиша тези записки. Искрено се надявам, че ще придобиете ново схващане освен за мен, само че и за силата на човешкия дух. "

„ Марая Кери: Смисълът “ е разтърсваща изповед, наситена с болежка и страдалчество, само че на първо място това е една вдъхновяваща история за оцеляването и смелостта, за целебната мощ на музиката и спасението, което тя носи. Марая Кери е моят Феникс – единствена, недостижима, безконечна.

— Мария Илиева, певица и музикален продуцент

„ Пълен успех за Кери... Написаното в тази книга ти стопира дъха. Кери е показана както като музикален колос, по този начин и като духовна мощ – непоклатима, самоосъзната, а също по този начин и занимателна по нейния величествен метод. “

— The New York Times

„ Марая Кери: Смисълът “ незабавно се трансформира в класика измежду книгите на поп дивите. “

— Rolling Stone

„ Мемоарите на Марая Кери са най-хубавото ѝ осъществяване. “

— L.A. Times

„ Внимателно формиран автопортрет на една от най-невероятно присъщите, постоянно неразбрани изпълнителки нацяло потомство. “

— The Guardian

„ Вълнуващо четиво... Предлага дълбочина и скъп подтекст за разбирането на една звезда... Изключително забавна приказка за една жена, която основава естетика от несъвместимите детайли на своя живот. “

— Time Magazine

„ Официално след новата книга на Марая Кери: намираме се в златния век на записките на звезди. “

— The New York Post

За създателите
Марая Кери

Марая Кери е американска певица с негър татко и майка ирландка. Тя е притежател на голям брой награди като певица, създател на песни, продуцент, актриса, бизнесмен и човеколюбец. Записала е петнайсет студийни албума и държи голям брой музикални върхове, в това число за соло реализатор с най-вече номер 1 сингли в историята. Носителка е на доста оценки и награди през кариерата си, в това число Наградата на Конгреса за благотворителната си работа с младежи посредством Camp Mariah на Fresh Air Fund. Има звезда на Алеята на славата на създателите на песни. Кери остава вечно признателна и лоялна към своето международно семейство от почитатели.

Госпожа Кери е майка на две деца – Марокън и Монро.

Микаела Анджела Дейвис

Микаела Анджела Дейвис е награждавана писателка, активистка, продуцент и културен коментатор. Тя е редактор деец за мода, хубост и просвета със специфичен фокус върху разказването на истории за идентичността и културата на чернокожи дами.

Цитати от книгата
Преживяла съм толкоз доста преди някой въобще да знае за съществуването ми, че времето ми наподобява много несъответстващо средство за измерването и отбелязването му.

В душата си разбирах, че без значение какво се случва с мен или към мен, вътре в мен живееше нещо, на което постоянно можех да разгадавам. Имах нещо, което щеше да ме преведе през всевъзможни стихии.

Никой в никакъв случай не поставяше намерено под подозрение етническия ми генезис, когато бях с майка ми. Не им стискаше да питат или пък не долавяха разликите в оттенъците и нюансите. […] Баща ми беше тотално друг от тях и те се опасяваха от него. Но той ми беше татко, беше ме основал. В оня ден видях със личните си очи по какъв начин страхът им го наранява. А неговата болежка надълбоко нараняваше и мен.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР