Световната футболна централа ФИФА наказа английския футболен клуб Челси с

...
Световната футболна централа ФИФА наказа английския футболен клуб Челси с
Коментари Харесай

ФИФА наложи трансферно ембарго на Челси

Световната футболна централа ФИФА наказа британския футболен клуб Челси с трансферно ембарго за идващите два трансферни прозореца прозореца.

``
реклама

Лондончани са били приети за отговорни по обвиняванията в нарушение на разпоредбите при привличане на няколко млади футболисти на възраст под 18 години. " Сините " са санкционирани и с 600 000 швейцарски франка, а международната футболна централа е наложила финансова глоба в размер на 520 000 франка и на Футболната асоциация на Англия. Клубът резервира правото си да освобождава и да продава играчи. Челси има период от 90 дни, с цел да внесе корекции в случаите със засегнатите играчи. Разследването тече в продължение на три години и касае прехвърлянията на 29 футболисти на възраст под 18 години. Един от тях е Бертран Траоре.

Ръководството на лондончани реагира незабавно и съобщи, че ще апелира глобата. Сините пуснаха публично изказване, ето какво се споделя в него:

Клубът би желал да подчертае, че почита значителната работа, осъществена от ФИФА във връзка със отбраната на малолетните лица, както и това, че оказахме цялостно подпомагане по време на следствието. Първоначално футболен клуб Челси бе упрекнат по Член 19.1 и Член 19.3 по отношение на случаите на 92 играчи. Приветстваме обстоятелството, че ФИФА одобри, че липсват нарушавания по въпросите на 63 от тези футболисти, само че сме извънредно разочаровани от отхвърли на ФИФА да одобри мнението на клуба по отношение на останалите 29 играчи. Челси действаше в сходство със съответните правила и скоро ще подаде своята тъжба до ФИФА.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР