Световна премиера на щанда на SsangYong на женевското изложение отбелязва концептуалната разработка

...
Световна премиера на щанда на SsangYong на
женевското изложение отбелязва
концептуалната разработка
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2018: SsangYong представя електромобила e-SIV

Световна премиера на щанда на SsangYong на женевското ревю отбелязва концептуалната разработка e-SIV (Electronic Smart Interface Vehicle), която показва част от бъдещото развиване на продуктите на марката във връзка с дизайна, свързаността и самостоятелното ръководство.

SsangYong e-SIV е с съществени габарити дължина 4460 мм, широчина 1870 мм и височина от 1630 мм, а междуосието му е 2675 мм. Концептуалната разработка е оборудвана с електромотор с мощност от 140 Kw и в композиция с батерията от 61.5 kWh, електрическият автомобил е в положение да предложи самостоятелност от 320 до 450 километра, като оптималната скорост на движение е 150 км/ч. При приложимост на инсталация за бърз заряд, акумулаторът на колата може да бъде презареден до 80% за 50 минути.

Благодарение на бордовите радари и сензори, SsangYong e-SIV идва с самостоятелност от Ниво 2, което е гаранция за безопасно самостоятелно придвижване в една лента, разпознавайки близките превозни средства и спазвайки сигурна дистанция спрямо тях. От компанията разясняват, че системата на концептуалната разработка може да бъде надградена с допълнителни сензори и да бъде реализирана автономност от Ниво 3.

Друг значим акцент на щанда на SsangYong на салона в Женева е европейската премиера на новия пикап Musso, което дава обещание още по-добри употреба, еластичност и жанр. С 4х4 система за задвижване на колелата, товароносимост от 1 звук и опция за теглене на до 3.5 тона, автомобилът е оборудван с мотора e-XDi220 с максимална мощност от 181 конски сили и максимален въртящ миг от 420 Нм. Бъдещите клиенти на новото Musso ще могат да избират между шестстепенна механича или шестстепенна Aisin автоматизирана предавателна кутия.

В взаимозависимост от равнището на съоръжение, новият SsangYong Musso ще може да бъде оборудван с Nappa кожена тапицерия на седалките, DAB радио, Bluetooth интерфейс, инфо-комуникационна система с 8-инчов екран, синхронизация на мобилни телефони посредством Apple CarPlay и Android Auto, интернет модул и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР