- Световна дебютна изненада на Karsan в Германия! - Karsan ще

...
- Световна дебютна изненада на Karsan в Германия!
- Karsan ще
Коментари Харесай

Karsan ще се отбележи силно в Германия на IAA Transportation Expo!

- Световна дебютна изненада на Karsan в Германия!
- Karsan ще показа чисто новия си модел с роля на пионер в подвижността на бъдещето на IAA Transportation Expo за първи път!

Karsan, една от водещите компании в турската автомобилна промишленост, ще остави собствен мощен „ отпечатък “ на IAA Transportation Expo, което ще се организира в Хановер, Германия. Марката се готви да покаже своето семейство електрически и самостоятелни артикули, с които реализира многочислени триумфи и ще изненада с нов модел, който ще придвижи електрическата подвижност в друго измерение.

Подчертавайки, че Karsan, действайки с визията „ Една стъпка напред в бъдещето на подвижността “, се приготвя за целия свят, основният изпълнителен шеф на Karsan Окан Баш сподели - „ С e-Volution, нашата визия за електрическо развиване, ние подхващаме твърди стъпки към нашата цел да нареждаме марката Karsan в Топ 5 в Европа. Ние ще покажем нашето изцяло електрическо и самостоятелно продуктово семейство, с модели вариращи от 6 до 18 метра, на IAA Transportation Fair. Този нов електрически модел, който ще пуснем, ще бъде крайъгълен камък в историята на Karsan от повече от половин век и още веднъж ще потвърди нашата пионерска роля във връзка с решенията за подвижност на бъдещето. "

IAA Transportation Fair, който ще се организира в Хановер, Германия сред 19-25 септември 2022 година, ще види дебюта на новия модел на 19 септември, който е отворен единствено за пресата.

Горди водачи: e-JEST и e-ATAK!
Подчертавайки, че Karsan се приготвя за световно наличие, изпълнителният шеф на Karsan Окан Баш съобщи: „ Ние се разширяваме в международен мащаб и прибавяме новости към нашите достижения. Наскоро навлязохме на северноамериканския пазар с e-JEST, водещият модел на пазара на електрически микробуси в Европа за две поредни години. В допълнение, e-JEST и e-ATAK ни накараха да се гордеем като пазарен водач в техните сегменти в Европа. “

Окан Баш съобщи още - „ Общо продадохме към този момент повече от 400 електрически транспортни средства в 19 разнообразни страни. Ще увеличим тази цифра още повече през идващите дни. Ние доставихме най-големия парк в Европа от 89 електрически мидибуса на Люксембург и ще увеличим този парк до над 100 до края на годината. Докато ставаме по-силни на електрическия пазар във Франция и Румъния, получихме голям брой поръчки за електрически транспортни средства от Италия и Испания също. Ще доставим поръчките си през идващите месеци. "

Баш продължи - „ Германия е един от най-важните наши целеви пазари. И тук ние сме си сложили амбициозни цели и подхващаме твърди стъпки към тези цели като Karsan. В този подтекст, първо преразгледахме нашето структуриране в Германия и направихме първите си стъпки към преструктуриране непосредствено като Karsan. Ние се стремим да приключим нашата организационна конструкция на този пазар до края на годината. С нашата приключена гама от електрически артикули желаеме да повишим нашата диаграма за напредък в Германия. За първи път на интернационален панаир ще покажем нашето цялостно продуктово семейство от всевъзможен размер, оформяйки бъдещето на електрическата подвижност. "

Възможност за гости за тест драйв с e-ATA!
В IAA Transportation Fair Karsan ще покаже общо 6 автомобила, в това число e-JEST, e-ATAK, самостоятелни e-ATAK, e-ATA в 10-метровия клас, e-ATA в 18-метровия клас и новия модел в закритата зона на панаира. Във външната зона на панаира Autonomous e-ATAK ще предложи преживяване при пътешестване без лидер с трансфер до посетителите на панаира, като дава опция на участниците да тестват e-ATA в 12-метров клас.

След Ставангер в Норвегия и Мичиганския държавен университет (MSU), един от водещите университети в Съединени американски щати, третата спирка на Autonomous e-ATAK ще бъде Хановер. Автономен e-ATAK, който ще бъде изложен на интернационален панаир за първи път, ще транспортира хиляди гости на панаира в Хановер от разнообразни страни по света. Autonomous e-ATAK ще служи като совалка сред залите навън. По този метод участниците за първи път ще могат да пътуват с автомобил без водач на панаир.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР