Световен учен е гост на Центъра за репродуктивно здраве към

...
Световен учен е гост на Центъра за репродуктивно здраве към
Коментари Харесай

Световен учен е гост на Медицинския университет в Плевен и Българската асоциация по клинична имунология

Световен академик е посетител на Центъра за репродуктивно здраве към Медицинския университет в Плевен и Българската асоциация по клинична имунология, оповестиха уредниците на научното събитие в Плевен, съобщи Българска телеграфна агенция.

В научно-практическа конференция "Автоимунитет - положителните и неприятните вести " ще взе участие проф. Йехуда Шоенфелд - един от най-големите експерти в света в региона на автоимунитета. Известният специалист е приел поканата да показа опита си на интернационалната работна среща, която ще се състои на 10 и 11 април в Плевен.

Проф. Шоенфелд е член на публицистичната гилдия на 80 интернационалните списания и 26 интернационалните научни организации. Той е създател на 62 книги и 2023 изявления, като е представен над 33 000 пъти, показват от Медицинския университет в Плевен.

Експертът е притежател на 22 влиятелни научни награди, създател на 15 патента, провел е 53 интернационалните научни конференции. На плевенския медицински конгрес в сряда и четвъртък, ще се съберат всички водещи експерти у нас, с цел да обсъдят настоящите проблеми в тази сфера. Сред най-интересните тематики на полемиките са "Хранене, медикаменти и автоимунитет ", "Синдром на хроничната отмалялост. Клинични случаи ".

Предвидени са отчети "Мозайката на автоимунитета ", "Диагностични способи при автоимунитета ", "Лечение на автоимунни болести " и доста други. Интерес съставлява разделът, отдаден на пациентите, в който ще вземат участие пациентски организации. Плевенските имунологични дни се провеждат за осми следващ път с интернационално присъединяване. Официалният език на работната среща е британски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР