Световен дебют на щанда на Honda по време на международното изложение

...
Световен дебют на щанда на Honda по време на
международното изложение
Коментари Харесай

Автосалон Шанхай 2017: Световна премиера за Honda CR-V Hybrid

Световен дебют на щанда на Honda по време на международното ревю в Шанхай отбелязва напълно новото CR-V Hybrid, което е поредната стъпка, която марката прави в амбициозната си тактика за електрификация на продуктовата си гама.

Новото CR-V Hybrid е оборудвано с хибридната система Honda Sport Hybrid i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive), която дава обещание да предложи динамично пътно държание и отлични горивни показатели и изгодност. В оборудването на колата е включена също така и високотехнологичната система Honda SENSING за повишение на сигурността и подпомагане на ръководството.

Освен новото CR-V Hybrid, което ще бъде пуснато в продажба в Китай през втората половина на тази година, през 2018-та, от Honda планират да започват предлагането в страната и на напълно нов електрически автомобил, който ще бъде основан особено за местния пазар.

Посетителите на щанда на Honda на салона в Шанхай ще могат да се срещнат също така с концептуалната разработка NeuV, новото CR-V във версия с 1.5 литров турбоагрегат, SUV-то UR-V, и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР