Светослав ПинтевГледам с нарастващо притеснение хората, които твърдят, че люто

...
Светослав ПинтевГледам с нарастващо притеснение хората, които твърдят, че люто
Коментари Харесай

Путин, Кашчей Безсмъртни и българското яйце на злото

Светослав Пинтев

Гледам с възходящо терзание хората, които настояват, че люто ненавиждат фашизма, а крещят по улиците на София в чест на путинския фашизъм, борят се сякаш за мир, та да остане той безнаказан, да не загине в бункера си, виждам напряко с смут по какъв начин се трансформират пред очите ни в страховити пълчища на злото. Под благия взор на страната, общините, партиите, водачите им и други обособени виновни приятели.
Сред почитателите на путинизма несъмнено има доста другояче читави хора, работливи, услужливи, само че застанат ли в строя на „ Безсмъртния полк “ и други подобни…. Превръщат се в част от един злокобен механизъм, който заплашва България екзистенциално.
Сякаш си във филм на ужасите, само че си в живота си, не можеш да изключиш телевизора…
Често се чудя-

дали не са омагьосани

Дали страната ни, мащеха, разрешила непознатата агитация да им излъска мозъците, да ги накара да обичат по-силно друга страна, по-точно нейните диктатори, в този момент в лицето на президента Румен Радев не им се подиграва с гневните си слова против чуждопоклонниците. Така като че ли запечатва инициативната магия. И като че ли чуваш злокобен кикот…
Факт е, че доста хора се трансфораха в хибридни зомбита, караконджоли, таласъми, нежити и други сходни гадове, за които мислехме, че битуват единствено в суеверията.
И за това е отговорна напълно българската страна, разрешила разгула на путинската агитация, която не е спряна и през днешния ден. Навремето в името на Съюз на съветските социалистически републики изковаха македонската нация, в този момент настървено желаят да унищожат българската. И това ли ще позволим?
Тези хора не обичат Русия, обичат насилието, което генерира тя и нейните самодържци - царе, генерални секретари, президенти, все едно. Тези хора ненавиждат Горбачов и Елцин, тъй като са

предатели на идеала им за батюшката,

който господства в реки от кръв и премеждия. По същия метод ненавиждат Зеленски, както смъртножадните на Черния лорд евентуално ненавиждат Хари Потър, в кръга на шегата.
Те обичат да са под властта на Мордор, упоени са от черната магия. Друго пояснение няма.
Как другояче е допустимо да се интересуваш от модерна Русия и да не знаеш, че режимът на Путин дава отговор на всички характерности на тоталитаризма от фашистки вид, да не знаеш, че той практикува русофобията, от която непрестанно се жали, в най-чист тип. Колко видни руснаци мазета - политици, адвокати, публицисти, дори почтени ченгета. Тук са някогашният вицепремиер Борис Немцов, Александър Литвиненко, Сергей Магнитски, Анна Политковская….Списъкът е безконечен. Да не приказваме за този на политическите пандизчии, оживели до момента по знамение - Алексей Навални, Владимир Кара Мурза, Иля Яшин, Евгени Ройзман…
Колко съветски блока взриви преди години, а в Украйна първо съпоставиха със земята градовете с 90 % рускоговорящо население. Няма по какъв начин откровено да се интересуваш от Русия и да не знаеш тези неща. Ако си почитател на Главния, няма потребност да знаеш нищо.
Не може да не си чул, че

влечението на Кремъл към фашистката идеология

и процедура беше прието в ефира на държавния канал Россия 1, съвсем непосредствено?
Лично основният пропагандист на Кремъл Владимир Соловьов, снимал преди време ласкателен филм за живота и делото на Бенито Мусолини, с пари от съветската страна, го озвучи. По мотив на Мусолини той сподели, изтъквам по памет: „ По неговия път частично в този момент върви и Русия “.
Не е частично, само че това е за настрана проучване.
Бенито Мусолини, именуван Дуче, е бащата на фашизма, както е добре известно. Друг е въпросът дали в Кремъл не става въпрос за нацизъм, само че да не се отклоняваме.
Думата ми беше за

омагьосаните

Победобесието по нашите улици ми напомни едно видео изявление, което гледах напълно неотдавна. Не съм почитател на мистиката, само че от време на време нещата съответстват по подобен особен метод, че напряко очакваш някой да почне да вие към луната…
Руският мъдрец и окултист Андрей Космач, един от мераклиите за правоприемник на Ванга, сподели пред канала на сънародника си Марк Фейгин, правозащитник, юрист и върл опозиционер, че елитът към Путин дълги години вярвал в едно поверие, разказано от

модерни сходства на Распутин

То гласи, че в Черната планина в Крим е заровен скиптър, който ще бъде открит от мъж на име Владимир, а това ще му донесе владичество над целия свят. На самата Ванга също приписваха някакво изявление за Владимир.
И тук става в действителност забавно. В стила на Делфийските пророчества, които били по този начин завъртени, че представяли и двата разновидността на едно събитие.
Става въпрос за планината Карадаг на полуострова, която съветският президент е посетил няколко пъти, по думите на Космач.
Това поразително наподобява на манията на Хитлер да има Копието на ориста, с което е пронизан Христос. И то подсигурило владичество над целия свят.
Маговете пропуснали единствено един колорит в предсказанието си за Путин, че и

Зеленски носи същото име,

въпреки да го изписват на украински като Володимир.
Е, съгласно политолога Андрей Пионтковски, а и доста други специалисти, украинският президент към този момент се е трансформирал в неофициален водач на свободния свят. Въпрос на време е да си вземе и жезъла.
И до момента определени шамани и врачки защитавали с магиите си тайнственото място в Крим, като стигали там без проблем, тъй като разполагали с документи, издадени от Федералната работа за защита на Руската федерация. Те са си част от нея. Нали са разказали още преди години на Путин, че това е сакрално място, което ще му обезпечи международно владичество, та от този момент се грижат за енергийната му отбрана, което, несъмнено, надали ще помогне против украинските ракети.
Куриозното е, че съгласно една от легендите в планината Карадаг, Челната планина, в Крим се крие мястото, където се пазят деветте живота на

Кашчей Безсмъртни,

злобен вълшебник и кръвопиец от източнославянската митология, който доста постоянно съпоставят с Путин.
Митологемата е, че там има езеро, в него остров, на него дъб, под него сандък, в него заек, в заека - патица, в патицата-яйце, а в него се крие гибелта на „ безсмъртния “ Кашчей “. И постоянно се намира някой левент, който да счупи проклетото яйце.
Това, че тези неща се намират в Крим е проблем на Путин. Наш проблем е, че гибелта на пропагандния микроб е скрита още по-старателно в българското яйце на злото. И трябват доста юнаци, с цел да спасят омагьосаната ни татковина.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР