Светослав ПинтевПутин се нуждае от кървава демонстрация на Абсолюта на

...
Светослав ПинтевПутин се нуждае от кървава демонстрация на Абсолюта на
Коментари Харесай

Навални сам влезе в устата на звяра, за да... го взриви

Светослав Пинтев

„ Путин се нуждае от кървава проява на Абсолюта на своята власт. Точно преди изборите. Точно преди обръщението към Федералното събрание…Опитва се да катализира събитията в Авдеевка... Точно след пагубното изявление с Тъкър Карлсън...

Унизеното джудже имаше потребност от жертва,

с цел да се утвърди “, писа анализаторът Александър Коваленко.
И тя падна...
Руският опозиционен водач Алексей Навални беше погубен от режима на Владимир Путин в концлагера в Арктика, където беше изпратен да излежава наказването си. За гибелта му стана известно от публично известие на Службата за осъществяване на наказванията на Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг на Руската федерация, огласено на 16-ти февруари 2024 година Надали някой се съмнява, че става дума за ликвидиране.
То стана четири години след опита да унищожават Навални с „ Новичок “. Тогава Путин просто си играеше на котка и мишка. Даже допускам, че не е държал изключително да убие Навални, а по скоро е опитал върху врага си действието на нервнопаралитичен сътрудник, с който в бъдеще да плаши политическите водачи на свободния свят.

Сега Путин е изплашен,

по тази причина направи огромна неточност.
Алексей Навални е на път да се трансформира в страдалец, погубен след три години зад решетките, където го вкараха без никаква виновност. Той прекара повече от 300 дни от тях в следствения изолатор, а там изискванията са чудовищни. Да не приказваме, че по принцип изискванията в съветските колонии са извънредно тежки и безчовечен. Но тъкмо тук е уловката...
„ Кръвта на мъчениците е семето на нашата религия “, както споделяше Тертулиан, един от отците на ранното християнство, бащата на латинската теология.
В Русия тази максима има по-голяма мощ, в сравнение с където и да било другаде. Там мъчениците се употребяват със специфичен статут, имат

необикновен ореол

По тях посмъртно стартират да си падат дори тези, които приживе не са ги обичали изключително. Те сплотяват унижените и оскърбените.
Навални добре знаеше за този резултат и наподобява беше подготвен да стане страдалец поради свободата, по тази причина самичък влезе в устата на звяра и се остави да го сдъвче. Искаше да го взриви от вътрешната страна. Той имаше очаквания, че може и да оцелее, само че не си правеше особени илюзии. А умееше постоянно да играе с няколко хода пред Путин. И няма да е чудно, в случай че в този момент в Русия ескалира вътрешното напрежение и недоволните станат доста по-радикални. А те са милиони, колкото и да го крие пропагандата.
Косвено доказателство за убийството е

светкавичната и нагла реакция на Кремъл,

който в никакъв случай не реагира изключително бързо на сходни вести, в случай че не ги е основал самичък.
Дмитрий Песков, представител на президента Путин, разгласи Навални за „ сакрална жертва “ на Запада единствено часове след известието. Там се намират виновниците за гибелта му несъмнено, в случай че слушаш незаконната тайфа, която даже не подозира каква съдбовна неточност е направила.
Във кино лентата „ Навални “, който взе „ Оскар “ за писмено кино, опозиционният водач беше помолен да насочи обръщение към съветския народ при положение, че го убият. Предложението не го изненада изключително и той сподели следното:
„ Това е явно...Не се предавайте, не би трябвало да се предавате. Ако това се е случило, то значи, че ние сме неизмеримо мощни в този миг, в случай че те са решили да ме убият...Трябва да използваме тази мощ, да не се предаваме. Да разберем, че ние сме голяма мощ, която се намира под гнета на тези ужасни хора, единствено тъй като не можем да осъзнаем какъв брой сме мощни в реалност. Всичко, което е нужно за тържеството на злото е бездействието на положителните хора. Не би трябвало да се бездейства. “
И това е тъкмо по този начин, само че е мъчно да се разчупи един древен рабски нрав...

Ала той се пропуква

С образеца на мъчениците…
Убийството на Навални е явен знак какъв брой заплашен се усеща Путин в този миг. А той най-добре знае какво се случва в страната... Да убиеш човек, който си изпратил в Арктика....
Юлия Навалная, брачната половинка на Алексей Навални, се обърна към участниците в конференцията в Мюнхен, където прикани цялата международна общественост „ да се обединим и да победим това зло, да победим ужасяващия режим в Русия.
И продължи по този начин: „ Ако това е правилно, желая Путин и всички към него, приятелите му и държавното управление да знаят, че ще бъдат държани виновни за това, което предизвикаха на страната ни, на фамилията ми и брачна половинка ми. И този ден ще пристигна скоро “, сподели тя.

Навални приживе съветваше Путин да си няма работа с жена му,защото тя е доста по радикална от него самия. Предстои да забележим дали е бил прав.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР