Светослав Петров вече не е помощник-треньор на Локомотив (София), съобщи

...
Светослав Петров вече не е помощник-треньор на Локомотив (София), съобщи
Коментари Харесай

Треньорски промени в Локомотив София

Светослав Петров към този момент не е помощник-треньор на Локомотив (София), заяви “Витоша нюз”. Бившият национал стана част от екипа на Иван Колев преди началото на новия сезон в Първа лига, само че се задържа малко там. Преди към две седмици ексхалфът на ЦСКА е напуснал поста след изострен спор със старшията. В щаба на Иван Колев останаха Йордан Господинов, Юли Петков и Христо Коилов.

Новината ни беше доказана от боса на Локо (Сф) Иван Василев. “Информацията ви е вярна. Светльо към този момент не е помощник-треньор на мъжкия тим, сподели предприемачът.

" Причината? Имат някакви разногласия, някакви разлики с Иван Колев. Ситуацията в действителност е неприятна. Разговарях и с двамата. Имат своите аргументи…Не мога да отсъдя кой е крив и кой е прав. Според мен истината е някъде по средата.

Мисля, че Светльо е добър треньор, с качества и чудесно бъдеще в специалността. Той остава на работа в клуба. Вече е скаут-анализатор на Локомотив. Няма да назначаваме човек на мястото му в щаба на Иван Колев. Екипът се оправя чудесно досега. Вярвам в тях “, приключи Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР