Светослав Петров посочи грешките на Септември, които са попречили на

...
Светослав Петров посочи грешките на Септември, които са попречили на
Коментари Харесай

Светослав Петров: Много неща в играта ни не ми харесват

Светослав Петров уточни грешките на Септември, които са попречили на тима да завоюва гостуването на Ботев (Враца).

Срещата от 18-ия кръг приключи 0:0, ситуацията на столичани в класирането не се усъвършенства изключително, само че пък някогашният полузащитник означи, че при неговата работа само Лудогорец ги е победил.

" Можехме да спечелим, само че и да загубим. Доволен съм, че се бихме до край и успяхме да запазим точката. Имахме обстановките, само че на момента ни липсва да излезем от обстановките и да намерим свободните хора. Върху това би трябвало да работим повече. Имаше и моменти, в които трябваше да направляваме топката, само че не намерихме нашите бързи хора на чисти позиции ", стартира Петров.

" Предстои ни много работа, тъй като доста от нещата не ми харесват персонално на мене. А и такава беше програмата, че се постановяваше веднъж да играем с трима, различен път с четирима бранители. И не успяхме да работим, с цел да почистим грешките. Хубавото е, че имаме единствено една загуба – от Лудогорец. Но такива като този през днешния ден във Враца би трябвало да ги печелим. Имаме още един, дай Боже два мача да изиграем. И по-късно ще работим за възстановяване през зимата ".

Сега Септември има мъчно посещение на амбициозния втородивизионен ФК Крумовград в шампионата за националната купа и при триумф чака ЦСКА, който обаче първо би трябвало да се оправи с дилетантите от Гигант (Съединение).

" За Купата на България ни следва един тежък мач в Крумовград, на негостолюбив терен. Но имаме своите шансове и по-късно ще мислим за мач с ЦСКА, вероятно. Дай Боже да нямаме травми и да се възстановим. Но в този момент мислим за мача с Крумовград. Но не мисля в този момент за мач с ЦСКА, да мислим през един мач е най-малкото непрофесионално.

" Дали можем да се разделим с някой през зимата? Този въпрос не е към мене, само че го поисквам на всеки един да отиде някъде и да играе на по-високо равнище. Собственикът е потвърдил, че не стопира никого и това е приоритет за клуба. А за селекция не сме мислили. Нека първо приключи сезона и тогава ще създадем разбор, след което ще забележим и къде се нуждаем от подкрепления ", разяснява наставникът трансферната политика на клуба.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР