Светослав Каменов (хидропоника във Видин) и Теодора Стефанова (терминал Smart

...
Светослав Каменов (хидропоника във Видин) и Теодора Стефанова (терминал Smart
Коментари Харесай

Вижте кои са победителите в конкурса „Имам бизнес идея!“ във Видин

Светослав Каменов (хидропоника във Видин) и Теодора Стефанова (терминал Smart post за куриерски услуги) са спечелилите за област Видин в онлайн-конкурса „ Имам бизнес концепция! “. Клипът на Светослав получи 91 лайкове, 48 лайка класираха клипът на Теодора на второ място. Класираните на първо и второ място младежи ще се срещнат на 1 юни 2019 година в "София Тех Парк " в столицата с сполучливи бизнесмени и ще имат опцията да обсъдят с тях бизнес предложенията си и идващите стъпки за тяхното осъществяване.
Гласуването отреди трето място (29 харесвания) на концепцията на Йоан Райчев - пречиствателна станция и Водноелектрическа централа в едно, захранвани от слънчеви панели. На четвърто място гласувалите на страницата на ОИЦ-Видин консуматори класираха Иван Бойчев – 28 лайкове, с неговата концепция за произвеждане на биотор. 27 лайкове получи клипът на Симона Стоянова за мобилно приложение Help me и по този начин се класира на пето място. Ива Иванова събра 25 лайкове с видеоклипът си с концепция за плантация за гъски и се подреди шеста в конкуренцията. На седмо място, с 23 лайкове, бе класиран клипът с бизнес концепцията на Красимир Рангелов за фотографско учебно заведение и фототехника чартърен.
Всички участници в състезанието ще получат поощрителни награди (спийкъри). Награждаването ще се състои на специфична гала в офиса на ОИЦ-Видин на 29 май 2019 година, сряда, от 15 часа.
Конкурсът „ Имам бизнес концепция! “ се провежда от дирекция „ Централно координационно звено “ в администрацията на Министерския съвет и Мрежата от 27 Областни осведомителни центрове за Европейските структурни и капиталови фондове в страната. Националната акция е част и от самодейността на Европейска комисия „ Европа в моя район “. Целта на онлайн състезанието е да се предизвикат интереса, креативната изява и да бъде насърчено предприемачеството измежду подрастващите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР