Светльо и Максимилиана са малки хора, които работят за това

...
Светльо и Максимилиана са малки хора, които работят за това
Коментари Харесай

История за любовта: Щастието обича тишината

Светльо и Максимилиана са дребни хора, които работят за това животът на дребните хора да бъде по-добър. Знаят какъв брой мъчно може да е от време на време, само че знаят и по какъв начин се взимат значими решения. Избират да имат дете, макар риска то също да се роди с невисок растеж. Тотото на гените обаче е в тяхна изгода и дребният Борис ще бъде по-висок от родителите си.

" Преди да стана баща на Борис бях отдал живота си в идеята да оказвам помощ на дребните хора и да трансформирам света към по-добро. Каузата ми беше да се сътвори център, който да работи за тези хора ", споделя Светльо в роман пред Нова телевизия.

Максимилиана се завръща след учене в Италия, по-късно стартира работа като обществен служащ и асистент в идеята на Светльо.

Двамата считат, че за щастието не се приказва. Според тях то обича тишината. За дете не са се замисляли преди да се срещнат един различен. Рискът да се роди дете с дребен растеж, в случай че и двамата родители са такива, е към 75%.

" Значение обаче имат типовете невисок растеж. Направихме консултация с генетик. Оказа се, че нашите типове заболяване са разнообразни ", изясни Максимилиана.

Светльо и Максимилиана допълват, че страхове се борят с повече оптимизъм. С това да не чакаме неволята, а сами да си поемем отговорността и да работим.

" Щастието идва единствено, само че идва, тъй като си дал нещо и си се постарал ", споделя щастливият татко на Борис.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР