Светлините на най-голямото живо Коледно дърво в Европа ще бъдат

...
Светлините на най-голямото живо Коледно дърво в Европа ще бъдат
Коментари Харесай

Светлините на най-голямото живо Коледно дърво в Европа ще грейнат в Димитровград

Светлините на най-голямото живо Коледно дърво в Европа ще бъдат запалени от самия Дядо Коледа на 3 декември, от 17:30 часа на площад " България " в Димитровград, оповестиха от Общината.

Пристигането на дълго чакания посетител ще бъде не по-малко впечатляващо,  като се чака той да пристигна в града с АТВ, придружаван от своите помощници елфи. Коледното дърво и цялата празнична декорация в града по традиция блества при започване на декември, с цел да сътвори неповторима празнична атмосфера.

Специално проведен за събитието Коледен базар ще отвори порти с забавни и тематични украси за идните празници. Занаятчийници за гирлянди, декорации и картички ще могат да създават малчуганите на празника.

Пекарна, Поща, Гостилница и разнообразна стратегия ще посрещнат Дядо Коледа на площада в Димитровград. В Коледен базар месни търговци ще оферират ръчно направени коледни свещи, тематични сувенири от вълна и дърво, от Пекарната ще ухае на прясно изпечени гевречета и курабийки, а в Гостилницата ще се оферират вкусна храна и вино.

Всеки искащ ще може да си направи фотография пред атрактивен ъгъл за фотоси , с цел да запечата загатна от вълнуващото събитие, а Пощата на Дядо Коледа тази година още веднъж ще чака писмата с стремежи на малчуганите.
 
Красива програмата от сцената в духа на Коледа ще радва дребни и огромни с известни коледни пиеси в осъществяване на Забавно-духов оркестър и необикновено надарената кубинка Сараи Диаз, която ще пее на няколко езика.
 
Сараи Диаз е на 31 години. Родена в столицата на Куба Хавана . Завършила е оперно пеене. Започва музикалното си образование на 10 години в Професионалното учебно заведение по изкуства „ Хуан Пабло Дуарте ” и продължава образованието си в Националния поетичен спектакъл на Куба, където приключва като бакалавър по изкуства.

Тя пее опера и доста други музикални стилове на разнообразни езици като испански, британски, италиански, френски, китайски, немски и даже красива българска ария, която добави към репертоара си.

Кариерата ѝ стартира в Куба в Националния поетичен спектакъл, където прави рецитали и концерти, пее в хора на театъра и слага няколко функции в сарсуели и опери. След това получава покана да работи в Beauty Crown Theatre в Саня, Китай където работи няколко години.

Преди година и половина се мести със фамилията си в България и продължава своята кариера тук.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР