Светлините на Коледната елха в Ивайловград ще грейнат на 11

...
Светлините на Коледната елха в Ивайловград ще грейнат на 11
Коментари Харесай

Богатата празнична програма на Ивайловград започва на 11 декември

Светлините на Коледната елха в Ивайловград ще грейнат на 11 декември от 16:30 часа на Площад „ Тракия”, предава https://sakarnews.info/.
На 12 и 13 декември в Детски комплекс от 17:00 до 19:00 часа ще се състои “Коледна работилница”. Там ще бъдат направени картички, декорация, сурвачки.
За 15 декември е планувано разкриване на Благотворителен Коледен базар „ В името на добротата”. От него ще могат да бъдат закупени всевъзможен тип лакомства, ръчно направени сувенири, коледна декорация, а децата ще имат опция да измайсторят коледна декорация и картички, които могат да послужат като подарък за фамилията и приятелите.
Началният час е в 10:30 часа, а мястото е НЧ „ Пробуда – 1914 “. Изложба от детски произведения на тематика „ Коледни безредици “ ще се състои през целия седемнадесети ден на декември в детска градина.
Същия ден – 17 декември, в Дневен център за деца с увреждания от 14:00 часа ще бъде коледното празненство „ Зимна радост”.
„ Великата любов” – концерт на камерна групировка „ Армира” с диригент Елена Грудева, отдаден на основоположника на чешката музикална класика Бедржих Сметана, и наближаващите Коледни празници е разгласен за 18:00 часа в дребната зала на НЧ „ Пробуда 1914” – Ивайловград.
На 18 декември от 9:00 ч. в детската градина в Ивайловград ще бъде коледното празненство „ Нека всеки знае – Коледа пристигнала е!”, а от 10:30 часа ще се състои посещение на Пенсионерски клуб „ Дружба” в Дома за остарели хора.
В Детски комплекс от 17:30 часа ще има „ Коледен подарък” с присъединяване на възпитаници от 2, 3 и 4 клас на СУ „ Христо Ботев”.
Програмата за 19 декември включва „ Коледна честитка от стихове и песни‘, готови от учениците от СУ „ Христо Ботев”. Началото ще е в 11:00 часа в Дома за остарели хора.
На 19 декември от 17:30 часа в СУ „ Христо Ботев” първокласниците ще вземат участие във „ Вечер на математиката “. На 20 декември в 10:00 часа коледари ще посетят Общинска администрация.
На 20 декември в детските градини в селата Железино и Белополци от 10:00 часа ще започва „ Коледа в детската градина”.
Коледари ще благословят жителите на Дом за остарели хора в 11:00 часа. На 21 декември на същото място ще се състои „ Коледа пристигнала е!” в 10:30 часа.
Последните две събития от празничната стратегия ще бъдат на 21 декември. Първото стартира в 11:00 часа в ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий” в село Железино. То ще бъде под мотото „ Заедно на Коледа”.
Час по-късно в читалището на Свирачи ще бъде „ Магията на времето”. В Белополци в читалище „ Св. Св. Кирил и Методий” от 12:00 часа ще се състои „ Коледа е! “.
На 1 януари от 00:30 часа на площада ще има “Следновогодишна наздравица”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР