Светлини, камера, блясък! Едни от най-големите звезди от екраните засияха

...
Светлини, камера, блясък! Едни от най-големите звезди от екраните засияха
Коментари Харесай

Кои са най-красивите бижута на наградите Еми

Светлини, камера, искра! Едни от най-големите звезди от екраните засияха блестящо на тазгодишните награди Еми. Великолепните им бижута пръскаха отблясъците си върху аления килим, без да останат незабелязани.
 Наградите Еми 2022,
Ето кои са огромните спечелили на премиите Еми 2022

Зендая още веднъж приковава вниманието

За една още по-стилна визия към дизайнерските си рокли и смокинги, звездите прибавят и впечатляващи аксесоари като диамантени чокъри, ефектни обеци и часовници.

Нека разгледаме селекцията, която E! Online направи на най-красивите бижута, които събраха погледите на наградите Еми:

Зендая
 Снимка 587407

За огромното събитие актрисата се преобрази в съвременна принцеса в черна рокля на Valentino. Изящни бижута Bulgari, включително чокър и блестящ пръстен се открояваха на врата и пръстите ѝ. Зендая беше една от огромните звезди на вечерта. Тя сграбчи премията за най-хубава актриса в трагичен сериал за ролята ѝ в тийн сериала " Еуфория ". 

Рийз Уидърспун
 Снимка 587409

Рийз подбра стилни бижута на Tiffany и Co към блестящата си рокля на Armani Prive. Впечатляваща огърлица с аквамарини, сини циркони и диаманти краси шията ѝ, в допълнение към чифт обеци с диаманти и над 3-каратов пръстен. Актрисата се бори за премия за най-хубава актриса в трагичен сериал The Morning Show.

Аманда Сейфрид
 Снимка 587410

Звездата грее в рокля на Armani Privé, въодушевена от русалките. А към нея - висящи обици с диаманти на Cartier. Актриса е спечелилият в категорията за най-хубава актриса в лимитиран сериал за присъединяване си в The Dropout.

Никълъс Холт
 Снимка 587408

Никълъс Холт размени обичайна вратовръзка с бляскав аксесоар за врата. За играта си във " Велика " артистът бе номиниран в категорията за най-хубав артист в комедиен сериал.

Сандра О
 Снимка 587413

Сандра се появи на аления килим цялата в лилаво - с дълъг панталон и сако с пайети от Rodarte.  Визията си съчетава с подобаващи дълги бамбукови обеци от морганит на Cathy Waterman, направени от рециклирана платина.

Ел Фанинг

 Снимка 587412

За паметното събитие Ел Фанинг залага на една по-ретро визия с диамантено колие и шнола за коса към роклята си Sharon Long. Актрисата получи номинация за премията за най-хубава актриса в комедиен сериал - " Велика ". 

Андрю Гарфийлд
 Снимка 587414

Актьорът от Under the Banner of Heaven носи моден часовник OMEGA Trésor с дребни секунди Sedna с червен циферблат към бялата си визия от Zegna.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР