Светлината на славата винаги огрява тези хора. Кой би предположил,

...
Светлината на славата винаги огрява тези хора. Кой би предположил,
Коментари Харесай

9 известни личности, чиито прародители ще ви изненадат

Светлината на славата постоянно огрява тези хора. Кой би предположил, че техните предшественици са били още по-известни от тях самите?

От ИскамДаЗнам проучихме родословните дървета на тези звезди и събрахме най-интересните образци в актуалната публикация.

  1. Бионсе и Густав Малер

Оказва се, че Бионсе има австрийски корени: тя е далечно обвързвана с известния австрийски композитор и диригент Густав Малер, живял през 19-ти век. Сега несъмнено знаем от къде е наследила музикалния си гений.

  1. Синди Крауфорд и Ърнест Хемингуей

Топ моделът е обвързвана с великия публицист. Всъщност, Синди има огромен шанс с нейното потекло: тя неотдавна откри, че също по този начин е далечно обвързвана и с Чарлз Велики.

  1. Робърт Патинсън и Граф Дракула

Това към този момент е в действителност необикновено съвпадане! Робърт Патинсън, който игра вампира Едуард Кълън в сагата “Здрач ”, в действителност в действителност има “вампирско ” минало. Актьорът е отдалечен родственик с Влад Цепеш или също по този начин, прочут като Влад III Дракула. Сега към този момент можем да бъдем безусловно сигурни, че никой различен не би съумял да изиграе ролята на Едуард по-добре от Робърт Патинсън.

  1. Джордж Клуни и Ейбрахам Линкълн

Известният артист и националният воин на Съединените щати са в действителност свързани един с различен, въпреки и далечно. Общата им кръв произлиза от жена на име Луси Ханкс – тя е била бабата на Линкълн по майчина линия.

  1. Джони Деп и кралица Елизабет II

Оказва се, че холивудската звезда е обвързвана със самата английска кралица, тъй като и двамата са потомци на крал Едуард III. Това е било намерено благодарение на изследване на BBC.

  1. Брук Шийлдс и Анри IV

Моделът неотдавна разбра, че неин предшественик е бил не различен, а великият крал на Франция – Анри IV, първият монарх от династията на Бурбоните. Ето и от къде идва цялата прелест и аристократизъм на Брук.

  1. Бенедикт Къмбърбач и Ричард III

Бенедикт е потомък на Ричард III – последният от династията на Плантагените, за който даже Шекспир е писал. Съвпадение или не, Къмбърбач играе самия крал Ричард в телевизионното предаване „ Кухата корона “ ( The   Hollow Crown : The Wars of the Roses ). Какво ли възприятието е да си облечен в одеждите на великите си предшественици?

  1. Мадона, Селин Дион и Камила, херцогинята на Корнуол

Двете певици, Мадона и Селин Дион, са свързани с втората брачна половинка на принц Чарлз – Камила Паркър. Те имат общ предшественик: френски дърводелец на име Закари Клутие. Може би в това се крие тайната на като че ли безконечната младост и неподправената хубост на тези дами.

  1. Брад Пит и Барак Обама

Колкото и необикновено да ви прозвучи, холивудският разбивач на сърца и някогашният президент на Съединените щати са братовчеди… 9 генерации обратно. Тяхната обща кръвна линия стартира с мъж на име Едуин Химан, който е бил роден през 1690 година.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР