Светлин Сретениев положи клетва за кмет на община Бойчиновци. Клетва

...
Светлин Сретениев положи клетва за кмет на община Бойчиновци. Клетва
Коментари Харесай

Кметът и общинският съвет в Бойчиновци положиха клетва

Светлин Сретениев постави клетва за кмет на община Бойчиновци. Клетва пред регионалният шеф на Монтана Росен Белчев поставиха още съветниците и новоизбраните кметове на седем села. Губернаторът на Монтана прикани да се загърбят изборните пристрастия и да се работи в името на жителите на общината.
"Иборите завършиха. В изборите за мен има и хубаво нещо и то е това, че след предизборната акция всички би трябвало да се съберат на една маса и единственото, което би трябвало да вършат е да работят в името на жителите на съответното обитаемо място, в нашия случай за Бойчиновци ", сподели Белчев.
С скришен избор 13-те общински съветници единомислещо избраха за ръководител Славей Костодинов.
"От тук нататък ни чака доста работа, дано загърбим партийните пристрастености и да работим за положителното на Община Бойчиновци ", сподели Костодинов.
Светлин Сретениев стартира третия си следващ кметски мандат отпред на община Бойчиновци.
"За мен е чест, че жителите на община Бойчиновци за трети следващ път ми гласоподава доверие и ми повери виновната задача дружно с общинския съвет и Общинската администрация да повеждам община Бойчиновци по нови европейски пътища на развиване.Благодаря на вас гласоподаватели, че оценихте личностните ми качества и заложихте на моите благоприятни условия. Благодаря, че забелязахте усърдната ми работа за развиване на община Бойчиновци. Пожелавам Ви религия, че хубавото следва и вяра, че хората от Северозапада ще намерят своето справедливо място във националната политика за развиване. Успешен нов мандат искам на всички! ", акцентира Сретениев.
Областният шеф Росен Белчев подари на кмета и общинските съветници Конституцията на Република България и книгата на Йорданка Благоева "Босоногата кралица " с апел да водят община Бойчиновци към върховете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР