Светлин Нейнски вече не е щастлив с Надежда и възнамерява

...
Светлин Нейнски вече не е щастлив с Надежда и възнамерява
Коментари Харесай

Светлин към Надежда Нейнски навръх юбилея й: Искам развод, падам си по Яна Маринова!

Светлин Нейнски към този момент не е благополучен с Надежда и има намерение да се разведе с нея. Причината е по-млада жена, само че не коя да е, а известната актриса Яна Маринова.

Филмовият продуцент бил вманиачен по своята по-млада колежка. Той го осъзнал по време на последния си план, в който съществена роля играе точно Маринова.

Екипът на сериала „ С река на сърцето “ прекарал цяло лято във Видим поради фотосите на плана. Тогава Светлин се влюбил в Яна и осъзнал, че желае да бъде с нея.

Маринова има прекомерно доста голи подиуми в сериала, които са голословни. Говори се, че това е по условие на продуцента, който желал да я вижда гола.

Нейнски постоянно канел Яна в хотелската си стая през лятото. Не се знае какво двамата са правили вътре, само че тя стояла там с часове.

62-годишният Светлин явно се е отдал напълно на плътските си стремежи, тъй като решил, че повече не му би трябвало брак, а желае да бъде с Яна Маринова. Затова изискал бракоразвод от Надежда.

Продуцентът постъпил извънредно унизително към някогашния ни министър на външните работи. Той уведомил Надето, че я напуща, при започване на август, когато тя отпразнува 60-годишния си празник. Вместо подарък, мъжът й сервирал молба за бракоразвод.

Светлин упорствал всичко да стане по взаимно единодушие, с цел да може разводът бързо да влезе в действие и да има опция да бъде с Яна час по-скоро. Той бил подготвен да погребе 13-годишен брак поради едно въодушевление.

Надеждите му обаче не са неоснователни. Яна Маринова си пада по по-възрастни мъже. Тя е на 44 година, а е омъжена за 56-годишния боксьор Тихомир Винчев. Нещата сред тях не вървят от към година и не е изключено и тя да изиска бракоразвод.

Актрисата не е по най-моралните действия във връзка с любовта. Преди време тя напусна бащата на сина си поради сегашния си мъж. Така че от нея може да се чака да отнеме непознат мъж, даже той да е на Надежда Нейнски.

Не може да не се забележи, че Надето се състари доста през последните години, което е неприемливо за жена на паралия. Щом искаш да си с мъж, който не си знае парите и към който постоянно има млади актриси, би трябвало да се поддържаш. В случая обаче тогавашното протеже на Иван Костов не демонстрира трезва преценка и студен разум, колкото и противоречиво да е дали има подобен.

Очевидно обаче Светлин не си пада по умни дами, имайки поради всички нелепости, които написа Яна Маринова за войната в Украйна през последните месеци. Интелектът очевидно не е измежду критериите на продуцента за жена, което приказва и за неговия персонален разсъдък.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР