Светлин Наков, съосновател и вдъхновяващ мениджър на SoftUni бе награден

...
Светлин Наков, съосновател и вдъхновяващ мениджър на SoftUni бе награден
Коментари Харесай

Светлин Наков, съосновател на SoftUni бе награден като „Личност в Новините 2019“


Светлин Наков , съосновател и въодушевяващ управител на SoftUni бе награден като „ Личност в Новините 2019 “ в класацията на една от най-големите български англоезични медии – Novinite.com.

Наградата бе връчена през платформата Zoom от изпълнителния шеф на Novinite Group – Даниела Кетенлиева, която показа, че Светлин Наков е най-хубавият избор за 2019-та, тъй като той е положителен образец за младите!

Светлин Наков благодари за получената премия и сподели, че не престават с експанзията на SoftUni по света.

На церемонията по връчването участва и Максим Бехар, основен изпълнителен шеф M3 Communications Group, Inc., който също поздрави Светлин Наков за оценката.

 256811

Светлин Наков има 20+ години техническа подготовка като софтуерен инженер, обучител и бизнесмен. Той е водещ създател на 15 книги за компютърно програмиране и десетки механически и научни изявления. В SoftUni, най-големият снабдител на софтуерно обучение в България, той въодушевява и образова хиляди младежи в създаването на програмен продукт и цифрови умения и им дава специалност и работа.

-----------------

Победителите в Личност в Новините 2019 “ бяха определени от екипа на NoviniteGroup след интензивно и деликатно изследване на най-реализираните и значими персони, попаднали в новинарския поток през 2019-та година, съдействали за позитивния имидж на България по света.

Освен премията „ Личност в Новините 2019 “, трима одобрени българи бяха наградени като „ Почетни посланици на Новините “. Тази година беше връчена и Специална премия – за изключителни световни достижения.

Ето и имената на призьорите:
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР