Светлана Василева вече е повече от сигурна, че скоро ще

...
Светлана Василева вече е повече от сигурна, че скоро ще
Коментари Харесай

Християн Гущеров се изпокара зверски с баща си заради Светлана Василева! Ето защо:


Светлана Василева към този момент е повече от сигурна, че скоро ще получи годежен пръстен от гаджето си Християн Гущеров. Но непредвидена спънка може да осуети фантазията й.

Бащата на Християн – предприемачът Добромир Гущеров, не я желае за снаха!

От известно време сред татко и наследник тлее голямо напрежение точно поради плеймейтката. Бизнесменът е безапелационен, че не желае скандалната хубавица в фамилията. Гущеров- старши не бил във екстаз от скандалната популярност на кандидат- снахата. Той гледал на нея като на следващата използвачка, която ще му яде парите две- три години, както беше с фолкаджийката Мария.

Затова, някогашният народен представител взел съществени ограничения – понижил фрапантно издръжката на сина си и възлюбената му.

Оскъдните финанси на Гущеров- наследник лъснаха, откакто приятелката му се похвали в обществените мрежи, че й подарил джип. Всъщност, возилото въобще не било ново, а втора ръка от Съединени американски щати, шушука се из столичния елит.

Християн Гущеров заречен автомобила на Светлана, в случай че тя се върне при него, след късата им разлъка преди Коледа. Плеймейтката не издържала на изкушението да се изфука с гъзарска кола от милионерския наследник. Нищо, че не била чисто нова, както й се желало.

По празниците Гущеров- наследник срещна за първи път майка си със Светлана, което породи усилени клюки, че скоро може да има и женитба.

Бащата на Християн обаче бил безапелационен, че този път няма да заплаща масрафа, нито пък да участва. Сватбата на фолк певицата Мария и Гущеров- наследник беше измежду най- скъпите през последните години. Но фамилният им живот устоя едвам две- три години. Затова Добромир Гущеров бил безапелационен, че няма да се харчи още веднъж за сходни капризи, в случай че кандидат- булката не му вдъхва доверие.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР