Светлана Василева, която по настоящем носи фамилията на съпруга си

...
Светлана Василева, която по настоящем носи фамилията на съпруга си
Коментари Харесай

Гущеров си заплюл Светлана от корицата

Светлана Василева, която в този момент носи семейството на брачна половинка си - Гущерова, описа по какъв начин в действителност са се срещнали с Християн. Историята била неразрешена за обществено притежание, само че плеймейтката я описа без да желае по време на присъединяване си в "Черешката на тортата ".

Сексбомбата показа с гостите си, че с Християн Гущеров се срещнали за първи път в известно столично заведение. Той я гледал през цялата вечер, въпреки с днешна дата да отхвърля пред нея това. "Аз не съм от дамите, които ще гледат някой мъж цяла вечер, с цел да му покажат, че го харесват. Това не ми е в стила ", безапелационна бе плейбойката, като по този метод разясни, че в действителност това е направил предприемача към нея.



Въпросната вечер обаче Хриси (както галено го назовава тя), по този начин и не направил първата крачка, а на по-късен стадий откакто Василева се появила на корицата на мъжката библия "Плейбой " у нас, той не се въздържал и почнал да търси способи да се запознае с любимката си. "Чрез наш общ другар се запознахме на един ваучър. Не чаках, че ще се появи с него, само че оттогава почнахме да излизаме и ни се получи връзката ", обясни още Светлето.

По време на "Черешката " госпожа Гущерова описа и друга любопитна история от живота си, за която спортният публицист Камен Алипиев я посъветва да я патентова, тъй като може да се направи кино сюжет. А ето и в резюме с какво впечатли гостите и феновете: "Когато бях ученичка разбрах инцидентно, че имам сестра и двама братя от предходните фамилии на майка ми и татко ми. Те са с към 12 години по-големи от мен... Поради причина, която не желая да посочвам, родителите ми не поддържаха никаква връзка с тях. Тогава си навих на пръста, да направя всичко допустимо, с цел да сплотя фамилията ни и съумях ".



В тазседмичното издание на "Черешката на тортата " Светлана Гущерова несъмнено беше участника с най-изтънчено меню. Въпреки, че се показа в нетипичното амплоа на кулинар-плеймейтка и събра най-големия резултат, премията в предаването отиде при журналиста Камен Алипиев. Двамата имаха идентичен брой точки, а точно 40. Красавицата не сподели да е разочарована от решението на началник Манчев, въпреки гостите й постоянно да повтаряха, че тя ще направи всичко допустимо, с цел да завоюва "Черешката " и това очевидно си пролича от изисканите блюда, които сервира на новите си другари.

В идната седмица ще забележим в кулинарна борба гласовитата Жана Бергендорф, чешитът Фънки, фолк идолът Константин, риалити шоуменът Джийсън Брад Люис и актрисата Деси Тенекеджиева.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР