Светлана Тодорова Арсова – Тилкова направи на пух и прах

...
Светлана Тодорова Арсова – Тилкова направи на пух и прах
Коментари Харесай

Светлана, която знае всичко, предрече за президента, премиера и целия свят

Светлана Тодорова Арсова – Тилкова направи на пух и прахуляк президента Румен Радев. Емоционално се хвърлял да приказва, а това било неприятно. Затова пък министър председателят Бойко Борисов… Ех, министър председателят! Дори да има някоя компликация по пътя му – тай я взема решение на мига. И протяга ръка на президента, но оня още не я приема.
Що по този начин? И каква е тази нова звезда на разбора и политическия коментар? Забравили сте – става дума за астролога и нумеролога Алена. По бТВ тя направи същинска аутопсия на политическия живот и хитро уточни кои са виновниците за несполуките и кои са звездочелите юнаци – ръководещите, естествено, - които възнасят страната в благополучието на бъдещето.

Със забележителна убеденост и успокоение Светлана-Алена разкри проектите и следствията на велики сили, на цели нации, райони и света изобщо. Зори предизвести тези, които са поръчали убийството на оня ирански водач, че ще им се случат заболявания и несгоди, а те ще се чудят какво става. Ама като не гледат Алена – ще си вървят невежи и уязвими.

Алена сподели още, че хората живеят добре и не са прави тези, които приказват, че имало проблеми. Ами тя самата виждала по какъв начин е. Добре е. Освен това предизвести, че предходната година доста работила и се уморила, по тази причина тази година щяла да почива и да пътува. Затова нямало да има предварителни избори. В никакъв случай! Ама в случай че нещо станело изключително, да я търсят от битивито, ще направи изключение и ще изясни на народа, политиците и бизнеса защо иде тирада. Такава е, добричка, и споделя на всички кое по какъв начин е. Да се сещат.

Интересно, по какъв метод звездите и числата подсказват на някои хора да словославят ръководещите и мощните на деня и да поучават другите да внимават, тъй като нали…

Иван Динчев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР