Светлана Кирова и Стефан Каръбски, които станаха любимци на зрителите

...
Светлана Кирова и Стефан Каръбски, които станаха любимци на зрителите
Коментари Харесай

Потънаха В Забрава! Ето Я Безславната Съдба На Героите От Женени От Пръв Поглед

Светлана Кирова и Стефан Каръбски, които станаха любимци на феновете на „ Женени от пръв взор “, първи сложиха завършек на брака си. Само два месеца след края на формата, Стефан осъзнал, че не е подготвен за брак. Той даже си хванал нова другарка, което в допълнение наранило Светлана. Към днешна дата тя няма мъж до себе си, само че за сметка на това може да се похвали с сполучлив бизнес.

Другото семейство – Гергана Капзамалова и Георги Веселинов, също се разпадна. Двамата към момента не са публично разведени, само че още в края на формата обявиха, че не са един за различен и ще разтрогнат брака си. Гери имаше връзка с ММА боеца Деян Топалски. Но тя не продължи дълго. Към днешна дата боецът има наследник от друга жена, а Гери към момента е сама.

Антония Първанова и Атанас Хаджийски също не са дружно. Оказа се, че Тони е скрила от мъжа си нещо доста значимо. Малко преди сватбата тя изтеглила огромен заем и цялата й заплата отивала за вноските. Така Наско се оказал заставен освен да заплаща наема и сметките, само че и да устоя фамилията й, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР