Светлана Каменова осигури перфектния ден за българския бокс на Европейското

...
Светлана Каменова осигури перфектния ден за българския бокс на Европейското
Коментари Харесай

България с минимум три бронза от Европейското по бокс за жени в Черна гора

Светлана Каменова обезпечи съвършения ден за българския бокс на Европейското състезание за дами в Будва, Черна гора. Носителката на купите „ Странджа " и „ Балкан " тази година се класира за полуфиналите в категория до 57 кг, като по този метод донесе трети орден за страната ни от шампионата. Преди това, победи реализираха Севда Асенова (48 кг) и Венелина Поптолева (52 кг).
Прочетете още
Светлана не остави късмет на Мелиса Мортенсен (Дания) и си подсигурява най-малко бронзово отличие. Националката ни победи след нокаут във втория рунд, като разликата в класите бе осезаема. За място на край на 21 октомври българката ще се изправи против Олга Пападату (Гърция).

Така Каменова завоюва трети орден в кариерата си от огромно състезание. Светлана е първата българка с отличие от международен шампионат – бронз от 2012-а, като има и сребърен орден от Европейското състезание през 2014 година.

В сряда ни чакат още два дуела с българско присъединяване на четвъртфинали. Златислава Чуканова (50 кг) ще боксира с Кейтлин Фрайърс (Ирландия), а Станимира Петрова (54 кг) ще срещне Йелена Зекич (Сърбия).

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР