Светлана Гущерова спази традицията да направи питка за сина си

...
Светлана Гущерова спази традицията да направи питка за сина си
Коментари Харесай

Гущерова разкри как е кръстила сина

Светлана Гущерова съблюдава традицията да направи питка за сина си 40 дни след раждането му, на която предложения най-близките си приятелки. Сред тях бе кумата й и моделката Моника валериева, които демонстрираха фрагменти от празничната софра. На нея с изключение на питка, почетно място заема красива торта в синьо и доста сладки, на които е изписано името на новопоявилотото се бебче-Добромир.



Досега Гущерови не споделяха името на втория си правоприемник, само че от фрагментите излиза наяве, че той носи името на фамозния си дядо-бивш народен представител. Дъщерята на Светла и Християн се споделя Анелия-Добромира, тъй че братът и сестрата ще бъдат съименници. Иначе според условията на епидемията, Светлана е поканила едвам четири дами на погачата на бебето, които подвигат наздравица на благополучие на фамилията с шампанско.



Припомняме, че Добромир пристигна на бял свят при цялостна секретност по-рано този месец. Месеци навсякъде из светските среди се говореше, че русокоската чака второ дете, само че тя нито един път не се появи бременна и до последно криеше наедрелия си стомах. Светлана и Християн се ожениха на обилна гала през лятото на 2018 година



Малко по-късно се роди щерка им Анелия- Добромира, само че до този миг настойчиво я краят от общественото пространство и нейни фотоси в медиите няма.



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР