Светлана Гущерова се развежда с мъжа на мечтите си, пише

...
Светлана Гущерова се развежда с мъжа на мечтите си, пише
Коментари Харесай

Светлана Гущерова избухна: С Християн се развеждаме, той е ужасен човек и баща, има проблеми с алкохола!


Светлана Гущерова се развежда с " мъжа на фантазиите " си, написа сензационно nie-jenite.bg.

Не всеки ден се случва Facebook да заври, че и да кипне. Е, през днешния ден е един от тези дни, а повода - шокиращата вест за развода на Светлана Гущерова. При това обявена персонално от нея.

Носещата се на крилете на любовта и щастието някогашна плеймейтка остави маса народ с отворена уста, обявявайки, че с Християн Гущеров са в развой на бракоразвод. Ей на това му се вика " Найс, А?! "...

Дори новината за раздялата на Мария и сина на Добромир Гущеров не провокира такава сензация преди години. Просто, тъй като много преди този момент се знаеше, че нещата посред им не вървят на добре.

А и Марчето най-малко в началото си държеше езика зад зъбите като й лиши повечко време, до момента в който разкрие кусурите на някогашния си. Не по този начин обаче действа Светлана Гущерова, а скоро още веднъж Василева.

В профила си в Инстаграм тя освен разгласи развода, само че направи мъжа си на две стотинки.

" Бившата жена на Християн е била права за него. Това е един мъж, който има проблеми с алкохола и татко, който не си поглежда детето. Мисли си, че откакто заплаща за гледачки и водач на детето, е задоволително.

Жал ми е и ми е мъчително, че детето няма татко, който даже веднъж не му смени памперса и не е поседял с щерка си даже 2 часа. Това е един ужасяващ човек ", написа в поста си Светлана.

Думите й потеглиха като лавина в мрежата, а мало и огромно се скъсва да споделя скрийншота и да разяснява присмехулно.

Разбира се, удостоверение за достоверността на информацията все още няма. И е изцяло допустимо това да е хакерска офанзива, каквато преди месеци още веднъж бе ориентирана към госпожа Гущерова. Истината ще се разбере до дни, в случай че не и до часове. Очакваме...!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР