Светлана Гущерова определено гради друг имидж, различен от плеймейтската ѝ

...
Светлана Гущерова определено гради друг имидж, различен от плеймейтската ѝ
Коментари Харесай

Смут в bTV: Гущерова разкри нещо страшно и заплаши Цитиридис...

Светлана Гущерова несъмнено гради различен имидж, друг от плеймейтската ѝ популярност, която още я преследва. Блондинката се държа като хрисима брачна половинка и сплаши Николаос Цитиридис с мъжа си Христиан

Миналата вечер някогашната плеймейтка и сегашна бизнес дама гостува във вечерното шоу на bTV за първото си изявление от години насам. Гущерова призна пред Нико, че не дава изявленията, защото брачният партньор й избира да стои надалеч от светлините на прожекторите. Преди да одобри поканата на Цитиридис, в дома им се събрал фамилен съвет.
 
 
" Мъжът ми ме предизвести, в случай че ми зададеш неуместен въпрос, да си потеглям ", призна с нотка комизъм пред водещия Гущерова. До сходна обстановка обаче не се стигна, а Светлана описа на Цитиридис какво е да бъде майка на три деца, в същото време с това и да развива личния си фешън бранд.



" За да имаш деца, би трябвало да усетиш индивида до теб, че имаш естетика с него, че можеш да отгледаш децата си с него. Едно дете би трябвало да живее в семейство, в което им съгласие. Много съм срещу, когато родителите се карат пред децата си. Винаги съм желала човек, който не се вълнува от хайлайфа, който обича дома и и уюта. Мъжът ми е тъкмо подобен. Точно подобен татко желаех да имам на децата си. Много съм го мечтала и се веселя, че ми се случи. Дай Боже да продължим дружно до старини ", пожела си Гущерова, написа hotnews.bg.


 
Тя подари на Нико първия модел пижама от новата си мъжка сбирка по концепция на Азис. За гаджето на Цитиридис също имаше подарък. Упорито се приказва, че това е актрисата Боряна Братоева, само че дали това е по този начин, водещият към този момент пази цялостно безмълвие по въпроса..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР