"Светлана Гущерова, обичам те, знаем си ❤️". Това написа фризьорът

...
"Светлана Гущерова, обичам те, знаем си ❤️". Това написа фризьорът
Коментари Харесай

Гущерова позира с коремчето

"Светлана Гущерова, обичам те, знаем си ❤️ ". Това написа фризьорът Ивайло Колев в Instagram, където разгласява фотоси с новата прическа на хубавицата. На тях плеймейтката театралничи гордо до него, а бременното й коремче към този момент си проличава.

Двамата са си създали серия от фотоси.

Коафьорът е направил и видео, в което Светлана се върти и демонстрира новите си къдрици. Тя е облечена в спортна рокля с цвят пепел от рози. Въпреки че дрехата е много необятна, тя не може да скрие множеството килограми, които нейната притежателка е качила в региона на ханша.

Много от почитателите на фризьора честитиха на изкусителката и й пожелаха лека бременност.

До момента Светлана Гущерова и брачният партньор не потвърдиха, само че и не отричаха щастливата вест. "Много пъти сме си говорили с Хриси. Той също желае, доста обича децата. Да има дете ще е доста огромно благополучие за него, както и за мен. Готова съм да съм майка и мисля, че ще се оправя доста добре. Страх ме е само да не напълнея доста. Не съм от хората, които се лимитират – когато ми се яде нещо, си го похапвам. Може да е малко, само че хапвам. Бебето е преди всичко, килограмите остават на назад във времето “, разяснява по-рано Гущерова във връзка бременността.

Запознати до младото семейство настояват, че то чака момченце през март.

Двамата подписаха брак при започване на юли, като подписването и същинската женитба бяха в два разнообразни дни.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР