Светлана Гущерова, която е в очакване на първото си дете,

...
Светлана Гущерова, която е в очакване на първото си дете,
Коментари Харесай

Светлана Гущерова за раждането: Ще бъде през март, избрали сме дата

Светлана Гущерова, която е в очакване на първото си дете, показа, че бебето ще се появи през март, а със брачният партньор ѝ Християн даже са избрали дата.

"Като дребна постоянно съм си мечтала животът ми да се стече като приказка. За съвсем 2 години започнах да сбъдвам моята приказка. Чувствам се много обичана жена ", сподели Гущерова пред Венета Райкова в Папараци.

Тя разкри, че е схванала за бременността си 2-3 дни след сватбата им, която бе на 12 юли.

"Ако някой ми беше споделил, че цялото нещо ще се случи за една година, нямаше да му допускам. Имам семейство и чакам първата рожба ", споделя разгорещено Светлана.

Гущерова показа, че в деня на сватбата се е усетила по друг метод. 3 дни след огромното събитие решила да си направи тест, който посочил 2 черти. Тя незабавно се обадила на майка си, която била у тях и ѝ споделила, че би трябвало да вземат още проби.

Направила 5 теста, които били позитивни. Тогава Светлана незабавно решила да заяви на Християн и изпратила майка си с кутията от годежния пръстен, в която била поставила три теста за бременност. Първоначално той не желал да я одобри, само че майката настояла и по този начин той получил богатствата новина.

За раждането Гущерова сподели:

"Март месец ще бъде. Датата сме си я избрали двамата с Хриси, в случай че реши да се появи по-рано, няма да го спирам. "

"Радост е, че срещнах подобен човек като Хриси, който да ме обича същински. Никога не съм вярвала, че ще попадна на подобен човек ", добави Гущерова.

Тя сподели, че постоянно е мечтаела да има 2-3 деца и си пожелава, когато роди първото си дете, скоро да забременее още веднъж и този път с момче.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР