Светлана Гущерова и Николета Лозанова нажежиха страстите и най-вече мъжките

...
Светлана Гущерова и Николета Лозанова нажежиха страстите и най-вече мъжките
Коментари Харесай

Николета и Гущерова се награбиха

Светлана Гущерова и Николета Лозанова нажежиха пристрастеностите и най-много мъжките мечти и провокираха същински пожар в обществените мрежи. В горещи видео фрагменти, застанали една зад друга, двете сексмомби сеq озоваха в буйна прегръдка. На горещите фрагменти силиконките са застанали една зад друга, а ефирните им дрехи обрисуват извивките на телата им за наслада на мощния пол.



Половинките им обаче могат да бъдат спокойни, защото мотивът за ласките сред Гущерова и Николета не е стеснителен. Оказва се, че Ни Ло е приела да бъде лице на най-новата лимитирана сбирка първокласни нощници на марката на Гущерова. "Николета е знак на елегантността и безкомпромисната независимост на духа ", изясни избора си Светлана.

Най-вероятно доста скоро провокативни фрагменти на двете моделки ще залеят билбордите из столичните булеварди, както и преди няколко месеца, когато лице на мъжката сбирка на Гущерова стана чалга кралят Азис. Още преди два месеца Ни Ло, която от няколко месеца не слиза от тв екраните около присъединяване си в рекламната акция на роден букмейкър, "пусна мухата ", че й следва нещо забавно с колежката й, която пък изостави светския живот и се посвети на това, към което се стремеше дълги години - щастливо семейство и две деца, към този момент.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР