Светлана Гущерова и Николета Лозанова изглежда са замислили да влязат

...
Светлана Гущерова и Николета Лозанова изглежда са замислили да влязат
Коментари Харесай

Светлана и Николета готвят таен общ проект

Светлана Гущерова и Николета Лозанова наподобява са замислили да влязат в коалиция, само че надалеч от политическата сцена. Двете някогашни плеймейтки намекнаха, че следва доста скоро да изненадат почитателите си, написа burgas24.bg. За да засилят интереса към тайната случка обаче хубавиците не издават какво са възнамерявали дружно.

За обединяването им се разбра по време на последния онлайн лексикон на Гущерова с нейните почитатели в Инстаграм.

Ни Ло, която от няколко месеца не слиза от тв екраните около присъединяване си в рекламната акция на роден букмейкър, " пусна мухата ", че ѝ следва нещо забавно с колежката ѝ, която пък изостави светския живот и се посвети на това, към което се стремеше дълги години - щастливо семейство и две деца.

Намеците, че двете хубавици готвят нещо, накараха почитателите им да гадаят какво ли са замислили. Някои допуснаха, че възнамеряват взаимна фотосесия, други пък стигнаха и до по-смели догатки - че и Гущерова ще се включи към идната серия рекламни спотове на букмейкъра.

Това обаче надали е по този начин, защото откогато се задоми и стана майка, Светлана изрично заобикаля всевъзможен жанр медийни изяви с изключение тези, които касаят марката ѝ за пижами. Единствено изключение беше " Черешката на тортата ", към която Гущерова има пристрастеност и където тя сподели забележителни кулинарни качества.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР