Светлана Гущерова едва дочака отрицателния си тест за коронавирус и

...
Светлана Гущерова едва дочака отрицателния си тест за коронавирус и
Коментари Харесай

Гущерова едва дочака да разкара COVID-а и хукна по света

Светлана Гущерова едвам дочака негативния си тест за ковид и хукна по света. Само преди дни сексапилната моделка се оплака, че китайският завоевател е нахлул мощно в баровската къща на фамилията в полите на Витоша.

Светлана, брачният партньор й Християн, както и едногодишният им наследник Добромир са изкарали COVID-19, като най-тежко вирусът е минал при предприемача.

Откакто страната е в пандемия, цялото семейство Гущерови внезапно редуцира обществените си изяви, както и обичаните на някогашната плеймейтка и сегашна бизнесдама пътешествия. И до момента в който допреди вирусът да се откри в България, фамилията обикаляше Европа и съвсем цяло лято прекарваше в прилежаща Гърция, то предходната и тази година парашутът се отвори за Светлана единствено два пъти. Съпругът й я пусна на море поради децата и то в извънредно стерилна среда - в баровския 5-звезден ризорт край Обзор, където цените не са за елементарните българи.
свързани новини12921на 01.12.2021
С днешна дата обаче, ето, че любителката на първокласните пътувания Гущерове излезе на спекулация от изкарания ковид. Тя към този момент е с антитела и със зелен документ. Светлана побърза да се възползва от документа, даващ й право да пътува по света и хукна на първия аероплан, с цел да навакса пропуснатото.

Гущерова качи стори, направено в бизнес класа на борда на аероплан. А от друго, споделено по-късно, се разбра, че е отпътувала на предколеден шопинг из ВИП-бутици в Мюнхен.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР