Светлана Гущерова е родила със секцио в столичната клиника „Майчин

...
Светлана Гущерова е родила със секцио в столичната клиника „Майчин
Коментари Харесай

Гущерова кърми и работи за второ

Светлана Гущерова е родила със секцио в столичната клиника „ Майчин дом”, призна самата тя в обществените мрежи. Младата майка не желае от поверие да демонстрира дъщеричката си-първа за нея и таткото Християн Гущеров. Секциото се наложило по рекомендация на лекарите, посочи още плеймейтката, която качила единствено 8 кг по време на бременността.



Тя се усеща прелестно след раждането и се възвръща бързо. Госпожа Гущерова кърми, тъй като е уверена, че майчиното мляко е най-полезно за бебето, което се роди зодия Риби.



Според нея дребната девойка Гущерова ще е занимателна, красива и доста загадъчна. Представителките на зодия Риби се характеризират с извънреден сексапил, спокоен и овладян темперамент и несвойствена за другите зодии мечтателност. Тя е занимателна и извънредно колоритна, само че постоянно лети облаците. Жените Риби наподобяват кротки създания, само че в реалност са доста прочувствени.



Те могат по едно и също време да претърпяват безкрайна обич, ненавист, болежка и вяра, без освен това да има съответен провинен за прочувственото им положение. Способни са на невероятна съпричастност и съчувствие. А в любовта са извънредно всеотдайни. Младото семейство продължава да желае още едно дете, показа още Светлана.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР