Светлана Гущерова е бременна с второ дете. Тя ще дари

...
Светлана Гущерова е бременна с второ дете. Тя ще дари
Коментари Харесай

Гущерова бременна с второ - slava.bg

Светлана Гущерова е бременна с второ дете.

Тя ще подари мъжа си Християн Гущеров с още един правоприемник през есента. На Светлана към този момент не й проличава доста, макар че е в петия месец, и към момента пази новината в загадка от поверие.

Освен това тя се тормозила да не роди отново прибързано, тъй като щерка й Анелия Добромира проплака при започване на деветия месец през февруари предходната година, тежеше единствено 2,200кг и беше една седмица в кувьоз.

Първата й наследница е кръстена на свекървата Анелия и на свекъра й – Добромир Гущеров. Светлана пази като очите си първородното си дете и изрично отхвърля да го покаже пред хората, написа “Галерия”.

Любопитното е, че нейната персонална астроложка Мира Кунева, с която Светлана се поучава за всички значими неща в живота си, й предрекла тъкмо по кое време ще забременее с второ дете.

“Мира ми сподели, че в края на предходната година или началото на тази вижда, че имам още едно бебе. Тя предсказа, че ще отглеждам две деца, като първото ще е момиче, а второто момче. Иначе постоянно съм желала да имам три деца. Доверявам се за всичко на Мира, допитвам се от доста години до нея и тя е предсказала значими неща в живота ми”, споделя преди време Светлана пред изданието.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР