Светлана Галева, дъщерята на издирвания мафиот Пламен Галев, е пътувала

...
Светлана Галева, дъщерята на издирвания мафиот Пламен Галев, е пътувала
Коментари Харесай

Щерката на брат Галев си търси университет в САЩ

Светлана Галева, дъщерята на търсения мафиот Пламен Галев, е пътувала скрито до Съединени американски щати. Според съгражданите й в Дупница, Светлана е пътувала зад Океана, с цел да потърси локален университет, където да продължи образованието си. Светлана към този момент има диплома от влиятелно лондонско учебно заведение, само че желае тапия и от американски университет.

Красивата наследница на някогашния командос има интерес към икономическите науки. За разлика от децата на други мафиоти, които се увличат по дизайн, тя предпочитала нещо, което да й даде сериозна специалност. Дупничани разкриват, че тя отива зад Океана, защото това е волята на татко й.

Той доста държал децата му да получат солидно обучение и по тази причина още като деца пратил Светлана, брат й и майка им в Лондон. Друга причина, поради която Светлана желае да се откри в Съединени американски щати, е с цел да е по-близо до баща си, шушукат в ъндърграунд средите.

Смята се, че Галев се укрива точно в Северна Америка, където избяга, с цел да не лежи в пандиза поради присъдата си за рекет. Той и Ангел Христов нямат роднинска връзка между тях, макар, че станаха известни като братя Галеви.

Те изчезнаха от страната през 2012, с цел да отърват пандиза. Галев получи 5 години отнемане от независимост, а Христов - 4, поради управление на незаконна група за рекет и изнудване. Двамата обаче избягаха от България и бяха оповестени за търсене от Интерпол. От тогава се носят разнообразни версии за местонахождението им, само че нито една не е публично доказана, предават от България през днешния ден.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР