Светлана е поредният напуснал Hell’s Kitchen България участник. Шеф Ангелов

...
Светлана е поредният напуснал Hell’s Kitchen България участник. Шеф Ангелов
Коментари Харесай

Светлана: Викането в Hell’s Kitchen ми дойде в повече

Светлана е следващият напуснал Hell’s Kitchen България участник. Шеф Ангелов избра да се раздели с нея след поредност от неточности и поради обстоятелството, че се съобщи духом още преди да бъде изгонена.

"Някой хора ще ми липсват други-не. Викането в Hell’s Kitchen ми пристигна допълнително ", показа Светлана в „ На кафе “.

Преди това Филип стана безапелационният победител в дуела на номинираните, а по време на вечерната резервация началник Ангелов сплоти сини и червени в един тим.

Дуелът на номинираните тази седмица имаше за цел да тества творчеството, само че и шанса на Филип и Нина. Филип несъмнено извади по-голям шанс, само че и изрично показва по-големи знания в кухнята и изобретателна мисъл. Така той стана победител от дуела, а преимуществото, което си завоюва бе единствено другият тим да подготвя новото предястие на началник Ангелов довечера.

Филип в двубой против Нина – довечера в Hell’s Kitchen

Вечерната резервация бе на една дребна крачка от неуспех. И двата тима допускаха доста неточности, бавеха поръчките на специфичните си посетители доста дълго време, а това вбеси началник Ангелов. Светлана бе поела сама тежкото задължение на стартерите, само че не се оправи, а изнервеното и пораженческо държание, което показва, бяха задоволителни за началник Ангелов да избере точно нея за следващия напуснал шоуто.

Следващата седмица надпреварата навлиза в изцяло нов стадий, а всеки от финалната осмица би трябвало да даде всичко от себе си, с цел да не позволява неточности, тъй като на този стадий от надпреварата всяка неточност може да бъде съдбовна.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на "Фейсбук " страницата на предаването.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР