Светла Стоянова - собственик на фирма за отглеждане на зърнени

...
Светла Стоянова - собственик на фирма за отглеждане на зърнени
Коментари Харесай

Светла Стоянова спечели Агробизнесмен на България за 2018

Светла Стоянова - притежател на компания за развъждане на зърнени и маслодайни култури - е тазгодишният Агробизнесмен на България. Наградите бяха връчени за 28-и път в 10 категории. Министърът на земеделието Румен Порожанов означи, че макар компликациите в избрани браншове, миналата година е била сполучлива. Носителят на огромната премия акцентира, че за сполучлив бизнес трябват на първо място добър екип и съвременна техника.

 Румен Порожанов, министър на земеделието: Много е значима тематиката с новата обща селскостопанска политика. В момента дебатът тече доста интензивно в другите комисии в Брюксел. Това ще бъде един извънредно значим документ. Бих желал да ви кажа, че на равнище Европейски съюз всичко е доста разводнено. Определено не съм оптимист, че ще имаме утвърдено законодателство в границите на този Европейски парламент.

Светла Стоянова, " Агробизнесмен на България - 2018 година ": За мен е първо чест и горделивост, че имам това самопризнание. Все отново аз съм жена и получавам наградата Агробизнесмен на България. Агробизнесменът би трябвало да бъде доста твърдоглав, да се труди доста, да прави добра аритметика, с цел да съумява.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР