Светла Несторова - председател на Управителния съвет на Асоциацията на

...
Светла Несторова - председател на Управителния съвет на Асоциацията на
Коментари Харесай

Светла Несторова с награда за цялостен принос в развитието на българското застраховане

Светла Несторова - ръководител на Управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи и Главен изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на ЗЕАД „ Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп ", бе удостоена със специфичния приз на Фондация „ Проф. доктор Велеслав Гаврийски " за повсеместен принос в развиването на българското обезпечаване.
Наградата беше връчена на госпожа Несторова от някогашния вицепремиер и министър на стопанската система госпожа Лидия Шулева на публична гала, която се организира на 30 май 2019 година в хотел „ Маринела " по случай обичайните годишни награди " Застраховател на годината ", " Пенсионноосигурително сдружение на годината ", " Застрахователен брокер на годината " за 2018 година.


Организатори на влиятелното събитие са Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване, фондация „ Проф. доктор Велеслав Гаврийски " и Българската асоциация на застрахователните брокери.
На събитието, което се организира за единадесета поредна година, участваха представители на застрахователния, пенсионноосигурителния и финансовия отрасъл, представители на Комисията за финансов контрол и държавни институции, както и представители на образованието и науката
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР